Rohkema info nägemiseks:

MEIE MÄNGURÜHM MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 691; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MEIE MÄNGURÜHM MTÜ kohta arvamuslugu!"

MEIE MÄNGURÜHM MTÜ hetkeolukord

Juba 691 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Meie Mängurühma ühingu põhitegevuseks on waldorflasteaed Meie Mängurühm pidamine, MTÜ eesmärgiks alushariduse võimaldamine eelkooliealistele lastele. Lasteaias on kaks rühma kokku kolmekümnele lapsele vanuses 2-7 eluaastat. Lähtume oma töös waldorfi pedagoogikast, väärtustame laste vaba mängu, õuesõpet, loodussõbralikku eluviisi ning pärimuskultuuri.

2022. aastaks oli plaanitud iga-aastase supervisiooni (nii individuaal- kui rühma supervisioonid) võimaldamine, personali koolitusvõimaluste rikastamine nii majasiseselt kui majast väljaspool, samuti jätkata koostööd lapsevanematega nii perevestluste läbiviimise kui talgupäevade korraldamisega.

2022. aastal olid mõlemas liitrühmas laste õppekohad täidetud. Enamus töötajaid on Meie Mängurühmas töötanud üle 4 aasta. Lasteaias toimusid kevadel ja sügisel perevestlused, septembris ja detsembris lastevanemate õhtud. Toimusid traditsioonilised üritused (emadepäeva ja isadepäeva tähistamine, laternapidu, advendiring, jõulupidu, kevadpidu). Lasteaia töötajad osalesid viiendat aastat nii individuaal- kui grupisupervisioonis, mida viis läbi Tallinna Ülikooli kooli- ja nõustamispsühholoogia dotsent Astra Schults. Aasta esimeses pooles viis muusikaterapeut Karmen Linnamägi läbi lastele muusikaringi.

Jaanuarist 2022 tõsteti koos õpetajate palgamäära tõusuga Tartu linnas lasteaia õpetajate ja juhatajate palkasid (ülejäänud personali palgad tõusid 2021. aasta sügisel). Nii juunis kui detsembris maksis lasteaed töötajatele preemiat 30% viimase kuue kuu töötasu aritmeetilisest keskmisest. Soovijatele võimaldati gripivaktsiin tööandja kulul. Meie Mängurühm hakkas 2022. aastal hüvitama töötajate tervise- ja spordikulusid 100 euro ulatuses iga töötaja kohta kvartalis, et toetada töötajate füüsilist ja vaimset heaolu.

Remondimees Aldo Karelson õlitas suvel rühmaruumide põrandad söögilauad. Nii Aldo kui majaomanik Ilmar Part aitasid erinevate remondi- ja parandustöödega.

2023. aasta eesmärgiks on võimaldada iga-aastast supervisiooni (nii individuaal- kui rühma supervisioon), korrastada ja uuendada lasteaia õueala mänguatraktsioone, võimaldada personalile koolitusvõimalusi, jätkata preemiate maksmist ning võimaldada töötajatele palgatõusu, jätkata töötajate tervise- ja spordikulusid hüvitamist 100 euro ulatuses iga töötaja kohta kvartalis.

MEIE MÄNGURÜHM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.