Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, VANA-KALAMAJA TN 11 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, VANA-KALAMAJA TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, VANA-KALAMAJA TN 11 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Vana-Kalamaja tn 11 KÜ juhatuse tegevusaruanne 2022.a kohta 2022. aasta toimus Vana-Kalamaja 11 ühistus suuremas jaos tavaline majandustegevus. Suurimad kulud, mis kandusid ka osaliselt 2023. aastasse üle, olid seotud kanalisatsioonikaevu ja kahe toru vahetusega ning neile eelnenud ummistustest ja uputusest tekkinud avariitöödega. Tööde teostamiseks oli kahjuks vaja langetada aiaäärne, Vana-Kalamaja tänava poolseim puu.

2023. aasta peamised planeeritud tegevused ja kulud on seotud kanalisatsioonikaevu vahetuse tagajärgedega - vaja on ära vedada känd, mis puu langetamisest alles jäi, ning taastada hoovi muruala. Lisaks on vaja välja selgitada ja tellida sobivaim lahendus ligipääsuks katusele nii tuletõrjele, korstnapühkijale kui ka muudeks hooldustöödeks. Hetkel olemasolev, läbi korter 7 katuseakna minev, ei vasta tuletõrje standarditele. Samuti lisanduvad jooksvad hooldus- (näiteks korstnapühkimine ja vihmaveerennide puhastus) või väikesemahulised remonttööd.

Vana-Kalamaja tn 11 KÜ juhatuse liikmed aastal 2022 ja 2023: Siim Saar ja Carmen Pajuste

TALLINN, VANA-KALAMAJA TN 11 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.