Rohkema info nägemiseks:

ÄÄREMAA NOORED MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 161; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÄÄREMAA NOORED MTÜ kohta arvamuslugu!"

ÄÄREMAA NOORED MTÜ hetkeolukord

Juba 161 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ääremaa Noored asutamisleping kirjutati alla 19.detsembril 2005 kahekümne asutajaliikme poolt. Registrisse kanti MTÜ 03.jaanuaril 2006 numbriga 80229805, asume Mõniste külas Rõuge vallas Võrumaal. Ühingu eesmärgiks põhikirja järgi on piirkonna elanikele, sealhulgas noortele, tingimuste loomine tegutsemaks vaba tahte alusel väljaspool perekonda, õppekava ja tööd oma vaimse ja füüsilise arengu soodustamiseks; samuti piirkonna looduse, kultuuripärandi ja arenguvõimaluste tundmaõppimine, keskkonna- ja loodusekaitse probleemidega tegelemine, keskkonnaalase teadlikkuse tõstmine, säästliku ja tervisliku eluviisi propageerimine, harrastustegevuse ja kultuurielu elavdamine ning mitmekesistamine, elanike ühiskondliku aktiivsuse tõstmine.

Juhatuse liikmeid on alates 2018. aasta algusest neli.

2015.aastal sõlmitud koostöökokkulepet Mõniste Vallavalitsusega on alates 2018. a jaanuarist edasi tätnud Rõuge Vallavalitsus. Vallavalitsus tasub mtü-le ruumide kasutamise eest igakuist tasu ning katab kasutamisega seotud otsesed elektri ja vee kulud. Avatud noortekeskus on lahti kolmel-neljal päeval nädalas ning toimunud on hulgaliselt erinevaid üritusi.

2017. aastal toetas Kohaliku Omaalgatuse programm MTÜ Ääremaa Noored projekti, mille raames tehti ruumides sanitaarremont. Leader meetmesse MTÜ-le Võrumaa Partnerluskogu esitati taotlus hoone rekonstrueerimistööde teostamiseks (ehitada uus ahi, puukuuri katus koos evakuatsioonitrepiga, korrastada ruumid, mida pole veel remonditud). PRIA otsustas projekti toetada, elluviimiseks on aega kaks aastat.

2018. aastal jätkus koostöö Rõuge Vallavalitsusega, kes kasutab noortekeskuse hoonet noorsootöö teostamiseks.

2019. aastal alustati noortekeskuse hoone rekonstrueerimistöödega, tööd lõpetati 2020. a kevadel.

2020. aastal 22.juunil andis Rõuge Vallavalitsus Mõniste noortekeskuse hoonele rekonstrueerimise järel kasutusloa. Jätkuvalt toimib noorsootöö

Mõnistes Rõuge Vallavalitsuse ja MTÜ Ääremaa Noored koostöökokkuleppe alusl. Muud tegevused olid oluliselt pärsitud seoses covid 19 tulenevatest üleriigilistest piirangutes.

2021. aastal jätkati kokkulepitud moel noorsootöö korraldamist. Mõniste kandis tähistatakse juubeliaastat, ka MTÜ Ääremaa Noored tegevused on sel aastal planeeritud külapäeva korraldamisena ning koostöös teiste kohalike mtü-dega mitmete ürituste korraldamisel partneriks olemisena.

2022. aastal osales ühing piirkonnas korraldatatud erinevates koostööprojektides. Jätkuvalt kasuta Rõuge Noorsootöökeskus õhingu maja valla noorsootöö korraldamiseks.

ÄÄREMAA NOORED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.