Rohkema info nägemiseks:

OLÜMP MAARDU POKSIKLUBI KALEV MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 525; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OLÜMP MAARDU POKSIKLUBI kohta arvamuslugu!"

OLÜMP MAARDU POKSIKLUBI KALEV MTÜ hetkeolukord

Juba 525 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Olümp Maardu Poksiklubi Kalev kanti registrisse 20.detsembril 2005.a. Olümp Maardu Poksiklubi Kalev on vaba algatuse alusel asutatud, heategevuslikel eesmärkidel ja avalikes huvides mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille põhitegevus on suunatud spordi harrastamisele ning oma liikmetele ja Maardu linna elanikele vaba aja sportlikuks veetmiseks tingimuste loomisele.

2006.aastal ühistu alustas oma sporditegevust. Olümp Maardu Poksiklubi Kalev`i projekt aitab jõukohaselt lahendada noorsoo tegevusetuse probleemi: parem tegeleda spordiga, kui eesmärgita logeleda tänaval.

2022. aastal osales Olümp Maardu Poksilubi Kalev nii Eesti kui ka rahvusvahelistes võistlustes, kuid koroonaviiruse levitamise tõttu paljusid meistrivõistlused olid katkestatud.

2022. aastal korraldas Olümp Maardu Poksiklubi Kalev üks kord kahe kuu jooksul heategevuspäevade korras avatud uste päevad kõikidele huvilistele. Sellel päeval võid kõik soovijad kohale tulla, saada vastuseid neid huvitavatele küsimustele, proovida poksija varustust ja treenida. Kõik kulud seoses üritusega võttis enda kanda klubi.

2023. aastal Olümp Maardu Poksiklubi Kalev planeerib jätkada korraldamist nagu 2022.a. heategevuspäevade korras avatud uste päevad kõikidele huvilistele ning jätkada osaleda nii Eestis kui ka rahvusvahelistes poksiturniirides.

Aruandeperioodil väljamakseid töötasuna ei olnud. Juhatus koosneb 3 liikmest.

Aruandeaastal investeeringuid ei olnud ning ei planeerita järgmisel aastal.

2022. majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

OLÜMP MAARDU POKSIKLUBI KALEV MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.