Rohkema info nägemiseks:

TOGETHER ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TOGETHER ESTONIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

TOGETHER ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Together Estonia on organisatsioonide võrgustiku "Together" iseseisev esindus.

Tegemist on apoliitilise ja mittetulundusliku noorteorganisatsiooniga, mille liikmete eesmärgiks on projektide arendamine Euroopa Liidu programmide raames.

Organisatsiooni missiooniks on luua tingimusi noorte loomearengu jaoks ning propageerida rahvusvahelist noortevahetust, Euroopa Vabatahtliku Teenistuse ja erinevate seminaride ning koolituste kaudu noorte seas Euroopa kultuuri.

Oleme lõpetamas projekte, mis olid COVID-19 pandeemia tõttu edasi lükatud.

Noortevahetus "Cyberspace" (viitenumber 2021-2-EE01-KA152-YOU-000040161) 19.-28. mai 2022 Aegviidu (koos selle APV-ga 25.-28. märts 2022 Tallinnas) “Cyberspace” oli projekt, mis toimus Aegviidus, Eestis, ja oli pühendatud küberturvalisuse, meediapädevuse, küberkiusamise ja kriitilise mõtlemise oskuste arendamisele. Projekti peamine tegevus oli 8-päevane noortevahetus, kus osales 8 inimest 5 riigist: Eesti, Türgi, Itaalia,

Slovakkia ja Poola. Digitehnoloogiate tähtsus meie elus on jõudnud uuele tasemele, seega peame arendama meediapädevust. Teabe jagamine noorte vahel oli samm teabe levitamise suunas selle kohta, kuidas tehnoloogia muudab meie elu; miks on nii oluline arendada teadmisi veebitehnoloogia küberohtude kohta ja kuidas end internetis kaitsta. Digitaal-, mobiil- ja sotsiaalmeedia on saanud ülemaailmseks osaks inimeste igapäevaelust.

Täna kasutab interneti üle 4,5 miljardi inimese ja sotsiaalmeedia kasutajate arv on ületanud 3,8 miljardit. Noored on aktiivsed internetikasutajad ja me usume, et oli väga kasulik õpetada neile, kuidas internetti ohutult kasutada. Tõstsime noorte seas teadlikkust võimalikest küberohtudest ja sotsiaalmeedia võimalustest. Projekti eesmärk oli luua soodne ja turvaline õhkkond, kus noored saaksid teadmisi kogeda kübermaailmast; edendada noorte erinevate emakeelte kaudu suhtlemist ja arengut, et nad õpiksid üksteist kuulama ja mõistma, uurides neid huvitavat teemat.

Meie eesmärk oli mõjutada nende arusaama kübermaailmast, et nad saaksid internetist kasu ja teaksid ka ründajate trikke ning kuidas nendega toime tulla. Projekt aitas ületada potentsiaalseid keelebarjääre, osalejate vahelist vastastikust mõistmist ja võimet üksteist kuulata. Interneti kasutamise vajadus suureneb iga päevaga, see on täiesti normaalne ja vältimatu. Internet pakub tohutuid võimalusi õppimiseks, töötamiseks jne. Meie projekt tõstis noorte teadlikkust sellest teemast ja suurendas nende digipädevust.

See oli suurepärane viis elukvaliteedi parandamiseks. Meie projekt aitas omandada olulisi teadmisi kübermaailma kohta ja digipädevuste arendamist. Rääkisime ka sellest, et me ei pea olema pidevalt kübermaailmas, vaid peame suhtlema ka päriselus. See on juba teine projekt, millega Together Estonia tegeleb sellel teemal, ja jätkasime sellega, sest mõistsime selle teema suurt tähtsust, eriti nüüd, kui maailma reaalsus on pärast COVID-19 muutunud. Tahtsime eriti rõhutada seda teemat, sest see on tänapäeval oluline ja on juba oluline uues maailmas pärast

COVID-19 pandeemiat. Digitehnoloogiate tähtsus meie elus on jõudnud uuele tasemele, seega peame arendama digipädevust.

Training Course "Motivational Roots" (viitenumber 2019-2-EE01-KA105-051796) 4.-12. juuli 2022 Aegviidu "Motivational Roots" oli innovaatiline koolitus, mis tõi kokku 25 noorsootöötajat ja noortejuhti 5 erinevast riigist Eestisse, et parandada nende ajajuhtimise pädevusi noorsootöös. Ajajuhtimine üldiselt on väga levinud teema, ja kõik kuulevad ning loevad pidevalt näpunäiteid, kuidas oma igapäevaelus efektiivsem olla, kuidas saavutada oma eesmärke, kuidas leida aega iseendale, oma huvidele ja asjadele, mida tavaliselt unustatakse. Kuid noorsootöötajatele nõuandeid ajajuhtimise kohta ja kuidas parandada tööd mittetulundusühingutes ning muuta projektijuhtimine tõhusamaks ja parema kvaliteediga on tegelikult haruldane ja üsna väljakutseid esitav.

TOGETHER ESTONIA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.