Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KOPLI TN 96, KOPLI TN 96C KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 435; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KOPLI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KOPLI TN 96, KOPLI TN 96C KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 435 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Kopli 96 on 08.12.2005 aastal asutatud korteriomanike mittetulundusühistu. Korteriühistu liikmeteks on 33 füüsilist ja 2 juriidilist isikut.

Korteriühistu tegevuse eesmärgiks on Tallinnas, Kopli 96 asuva elamu (v.a. korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva (teenindamiseks vajaliku) maa ühine majandamine. Korteriühistu tööd korraldab juhatus, mis koosneb kuni viiest liikmest. Juhatuse liikmetele tasu ei maksta.

2021. a toimus üks üldkoosolek ja kaks juhatuse koosolekut.

Majandustegevuses lähtus ühistu kehtivast seadusandlusest ja ühistu põhikirjast.

TALLINN, KOPLI TN 96, KOPLI TN 96C KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.