Rohkema info nägemiseks:

RÄPINA MÄLUMÄNGU SELTS MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 144; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÄPINA MÄLUMÄNGU SELTS kohta arvamuslugu!"

RÄPINA MÄLUMÄNGU SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 144 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Räpina Mälumänguselts on vabatahtlik ühendus. MTÜ liikmeteks on füüsilised isikud. MTÜ tööd korraldab juhatus, mis on 3- liikmeline. Juhatuse eesotsas on juhatuse esimees. MTÜ-l ei ole ühtegi palgalist töötajat. Seltsi eesmärgiks on Räpina valla mälumänguga tegelevate füüsiliste isikute ühendamine, nende ühiste huvide esindamine ning vastava valdkonna toetamine.

Räpina Mälumänguseltsi tegevused: 1. Räpina valla esindamine maakondlikel ja vabariiklikel mälumänguturniiridel; 2. Noorte kaasamine mälumängutraditsiooni/tegevusse; 3. Traditsioonilise Räpina Mälumängu 2022 läbiviimine; 4. Eesti üksik-, paaris- ja võiskondlikel mälumängu meistrivõistlustel osalemine kahe võiskonnaga; 5. Koostöö mälumänguliidu ja teiste sarnaste ühendustega; 6. Jätkasime pubi mälumänguga Võhandu Kelleris, toimus 8 kevad- ja 8 sügisetappi, kahe nädalla tagant, neljapäeviti 7. Osalemine Valgamaa 2022 aasta lahtistel mälumängu meistrivõistlustel (4 etappi)

Tegevusega olid haaratud enamus ühingu liikmeid. Räpina Mälumängus osales 11 võistkonda 50 mälumängijaga üle Eesti.

Tähtsamaks eesmärgiks uuel aastal on tegevuse sihipärane jätkamine ja mälumängu propageerimine noorte seas.

Juhatuse liikmetele 2022 a. ei ole makstud tasu.

RÄPINA MÄLUMÄNGU SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.