Rohkema info nägemiseks:

SINULE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 145; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SINULE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SINULE MTÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 122 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Sinule loodi 2006. aastal perekond Elke Klara Wüthrich ja Peter Paul

Wüthrich poolt, ning tegevuse põhieesmärgiks on heategevuse korras aidata piirkonna vähemkindlustatud ja puudust kannatavaid inimesi.

Eesmärgi saavutamiseks on ühingul aastate jooksul välja kujunenud traditsioonilised üritused nagu pensionäride lõunad, jõulupeod, kunstiring jne, mis aga pärast ülemaailmse pandeemia

Covid-19 jäid piirangute tõttu ära. Aruandeaastal on ühing teinud plaane nendega uuesti jätkata.

Mittetulundusühing Sinule haldab aastaringselt 192m2 suurust parafiinist uisuväljakut, mis asub Põhja – Sakala vallale huuluvas kaarhallis aadressiga Sepa tn 4.

Uisuväljak on kohaliku kogukonna elanikele tasuta kogu pere vaba aja veetmise koht koos paljude muude spordi atraktsioonidega. Lisaks tavakülastajatele peetakse uisuväljakul laste sünnipäevi ja väljakut külastavad Võhma Valgusevabriku ekskursioonid.

Aruandeaastal palkas ühing uisuväljakule taas poole kohaga administraatori.

Hoone ja atraktsioonid on aastate jooksul amortiseerunud. Selleks, et olukorda parandada, taotles ühing kohaliku tegevusgrupi, Võrtsjärve Ühendus MTÜ kauda rahastust, LEADER meetme raames antavalt meetmelt „Atraktiivne elukeskkond ja toimiv kodanikuühiskond“ .

Toetuse abil soetatakse 4x6x3,6m minimänguväljak-siseronila, mis parendab uisuväljaku atraktiivsust, lisades lisaväärtust nooremale eagrupile.

Terve majandusaasta jooksul oli jätkuvalt lahtine uisuväljaku ruumide pikemaajaline saatus.

Tänaseks on Põhja-Sakala vald otsustanud hoone soodsatel tingimustel ühingule müüa.

Hoone ostu järel asutakse planeerima uisuväljaku etapilist renoveerimist.

MTÜ Sinule juhatus koosneb kahest liikmest. 2022. aastal oli mittetulundusühingul aasta lõikes kokku üks palgaline töötaja ja vabatahtlikud abilised.

SINULE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.