Rohkema info nägemiseks:

VÕRU RASKEJÕUSTIKU KLUBI STRONGMAN MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 162; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕRU RASKEJÕUSTIKU KLUBI kohta arvamuslugu!"

VÕRU RASKEJÕUSTIKU KLUBI STRONGMAN MTÜ hetkeolukord

Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Võru Raskejõustiku Klubi Strongman on heategevuslik avalikes huvides tegutsev füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, kes tegutseb kooskõlas põhikirjaga.

Klubi loodi 02.03.2006 aastal. Ühingu põhitegevuseks ei ole majandustegevuse kaudu tulu saamine, vaid tema tegevuse eesmärkideks on:

Raskejõustiku edendamine, uute huviliste õpetamine;

Kasumit mittetaotleval viisil võistluste organiseerimine;

Toetuste ja stipendiumite taotlemine ja/või jagamine eesmärkide saavutamiseks;

Raskejõustikuga tegelevate sportlaste toetamine ja autasustamine;

Raskejõustiku arenguks ja tervislike eluviiside arenguks vajalike tingimuste loomisele kaasa aitamine.

Ühing ei jaga oma vara või tulu ega anna materiaalset abi või rahaliselt hinnatavaid soodustusi oma asutajatele, liikmele, juhtimisorgani liikmele ega ühingule annetusi teinud isikule või sellise isiku juhtimisorgani liikmele ega nimetatud isikutega seotud isikutele. Ühingu liikmetele ei maksta tasu töö eest.

MTÜ-s Võru Raskejõustiku Klubi Strongman oli 31.12.2022 seisuga kokku 12 liiget. Kõik liikmed tegelevad aktiivselt raskejõustikuga.

2010 aasta lõpus valmis klubi jaoks väga oluline projekt ning alates 2011 aasta algusest avas klubi läbi PRIA toetuse rajatud jõusaali. Aastal 2021 on jõusaali tegevus olnud seoses eriolukorraga piiratud.

Tulevikus on plaanis jätkata kindlalt klubilist tegevust. Propageerida jõutõstmist ja rammumehe ala, kui tõsist spordiala ning äratada noortes huvi spordi vastu.

VÕRU RASKEJÕUSTIKU KLUBI STRONGMAN MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.