Rohkema info nägemiseks:

UUE-SAALUSE KÜLASELTS MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 368; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UUE-SAALUSE KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

UUE-SAALUSE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 368 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

23.04.2022 külaseltsi koosolekul osales vallavanem Britt Vahter. Vallavanem andis ülevaate hetke põhitegevustest, mis vallas hetkel teoksil.

Tulekul on arvamusküsitlus, mis jõuab teile vallalehega ja kindlasti ka virtuaalsetes kanalites. Arvamusküsitlusega saadakse teada, mida inimesed arvavad Rõuge valla tulevikust ja mida nad ootavad. Küsitluse põhjal asutakse kokku panema valla arengukava, mille käigus on tulemas mitmeid kaasamiskoosolekuid, kus igaüks saab kaasa lüüa.

Juttu oli ka põgenikest ja sellest, et suur osa ei tahagi peatuma jääda maapiirkonnas, soovitakse minna suurde linna. On üksikuid ettevõtteid vallas, kes on saanud põgenikke tööle võtta.

Mae Uri tõstatas küsimuse Kavadi järve vee seisundist ja mudakihist, mis soodustab veekogu toitaineterikkust. Arutati, kuidas leida võimalusi muda väljakaevamiseks järvest. Juttu oli ka ohtlikust Kavadi ja Alajärve vahelisest tammist, mis on avariiohtlik ja millega ei soovi tegelda ei RMK,

Keskkonnaamet ega Transpordiamet.

Kuuritsapüügivõistlus toimus 25. juunil Kavadi järve ääres mõisapargis. Osales 17 võistkonda. Üritusel osales Keskkonnaamet kalandusteemalise töötoaga. Hinnaguliselt osales sündmusel ligi 100 inimest.

27.11.2022 toimus teine külaseltsi koosolek, kus valiti uus juhatus. Eelmine juhatuses oli ametis alates selle loomisest 2007.a. Uude juhatusse valiti: Tea Lepik, Arti Hilpus, Maris Kivistik.

Koosolekul kinnitati seltsi uueks liikmemaksuks 10€/aastas.

UUE-SAALUSE KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.