Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI HAANJA RATTAMARATONID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 445; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI HAANJA RATTAMARATONID kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI HAANJA RATTAMARATONID MTÜ hetkeolukord

Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SK Haanja Rattamaratonid MTÜ asutamiskoosolek toimus 23. veebruaril 2006.a., registrisse kanti 20. märtsil 2006.a. ning majandustegevust alustas MTÜ aprillis 2006.a. Majandusaasta aruanne on koostatud 2022 majandusaasta kohta.

SK Haanja Rattamaratonid MTÜ tegevuse põhieesmärgiks on jalgrattasõidu ja -spordi kui tervisliku ja sportliku ajaveetmise vormi edendamine sellest huvitatud isikute seas sõltumata huvilise soost, vanusest või rahvusest. Viimastel aastatel on hakatud senise põhitegevuse kõrval, milleks oli rattamaratonide korraldus, rohkem tähelepanu pöörama ka jooksumaratonide korraldamisele.

2022 aastal korraldas spordiklubi mitmeid maastikuratta võistlusi ning jooksumaratone. Veidi põhjustas 2020 aasta Covid pandeemia ka 2022 aastal mõningaid häireid spordiklubide igapäevategevuses põhiliselt kannatas endiselt välisvõistlejate osakaal osalejate seas. Kui varemalt on Soome ja Läti osalejad moodustanud arvestatava osa võistlejatest, siis nüüd oli neid oluliselt vähem.

Põhitegevuse raames korraldas MTÜ 2022.a. jooksul maastikurattasõidud Rõuge tuuri, Rõuge rattamaratoni ja Haanja 100 maastikurattasõidu ning jooksuvõistlused Rõuge jooksu, Heavy Metal Ultra jooksu, Haanja 100 Ultra jooksu ning ekstreemürituse Põgenemine

Paldiskist. Korraldati ka heategevuslik Pääsküla rabamaraton. Samuti toimus suusaüritus Haanja 100 suuskadel. Põhitegevuse tulemusena lõpetas spordiklubi majandusaasta kahjumiga -2096 eurot, mis kaeti eelmiste perioodide akumuleeritud tulemi arvelt. Paljuski on kahjum seotud elukalliduse tõusuga ja inimeste ostujõu vähenemidega. Palju on ebakindlust ning kulutusi meelelahutusele kärbitakse.

Bilansipäeva seisuga oli SK Haanja Rattamaratonidel 3 liiget.

Spordiklubi tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3-liikmeline.

Sihtfinantseeringuid eraldati spordiklubile 2022 aastal kokku 3500 eurot. Eesti Kultuurkapital eraldas kokku 1000 eurot Rõuge rattamaratoni toetuseks, 500 eurot maastikumaratoni ning 1500 eurot Haanja 100 toetuseks. Keila linn eraldas 500 eurot Heavy Metal Ultra toetuseks. Kõik sihtfinantseerimise eesmärgil saadud toetused kulutati täies ulatuses võistluste korralduskuludeks.

2023 majandusaastal plaanib SK Haanja Rattamaratonid MTÜ jätkata rattamaratonide, jooksumaratonide ja muude spordiürituste korraldamist.

Töölepinguga töötavaid isikuid MTÜ-s bilansipäeva seisuga ei ole. Juhatuse liikmetele töötasu ei ole 2022.a. jooksul makstud. Ühele juhatuse liikmele maksti välja isikliku auto töösõitudeks kasutamise eest kompensatsiooni summas 1079 eurot ning ühele juhatuse liikmele kompenseeriti tervisele tehtud kulutused lubatud maksuvaba piirmäära ulatuses 335 eurot.

SPORDIKLUBI HAANJA RATTAMARATONID MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.