Rohkema info nägemiseks:

BALTI AUDIOVISUAALSETE ARHIIVIDE KOLLEEGIUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 189; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BALTI AUDIOVISUAALSETE ARHIIVIDE kohta arvamuslugu!"

BALTI AUDIOVISUAALSETE ARHIIVIDE KOLLEEGIUM MTÜ hetkeolukord

Juba 189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Balti Audiovisuaalsete Arhiivide Kolleegium (BAAC) on sõltumatu mittetulundusühing, mille eesmärk on edendada koostööd avalike ja eraarhiivide, ringhäälingu- ja telearhiivide, raamatukogude ja muuseumide vahel, kus hoitakse Balti riikide, Skandinaavia riikide ja ülemaailmse

Balti diasporaa audiovisuaalse materjali kogusid.

Tegevused

Aruandeperioodil korraldas BAAC Tallinnas kaks edukat üritust: 27. novembril – töötuba õpetajatele Eesti Filmimuuseumis. Töötoas tutvustati õpetajatele veebipõhiste õppevahendite kasutamist. BAACi liikmed ja Baltimaade audiovisuaalsete arhiivide spetsialistid tutvustasid kasutajasõbralikke meediaraamatukogusid: Eesti Meediateek ja

Arkaader, Läti RedziDzirdiLatviju, EUROPEANA portaal, Leedu E-kinas jt.

28. novembril – aastakonverents.

Konverents toimus Eesti filmimuuseumis ja seal peeti 11 ettekannet. Ettekanded keskendusid järgmistele teemadele: filmi- ja raadiokogude ajalugu, fotode ja filmide digitaliseerimise probleemid ning nende kättesaadavus veebis; videoavaldused haridusprojektides ja audiovisuaalse materjali säilitamine.

BAACil oli kaks juhatuse koosolekut – 27. novembril 2022 Tallinnas ja 12. mail 2023 Riias.

Juhatuse koosolekutel keskenduti aastakonverentsi ning FIAFi tehnilise ja kataloogimise lühikursuse korraldamisele, sealhulgas objektide külastustele ja seadmete kontrollimisele.

FIAFi tehniline ja kataloogimise lühikursus toimus edukalt 2023. aasta juunis (aruandlusperiood 2023/2024) ning aastakonverents viidi üle 2024.

aastasse, mis on BAACi konverentside 20. juubeliaasta.

Liikmesus

BAACil on 3 auliiget, 24 üksikliiget ja 13 institutsioonilist liiget.

2023/2024. aasta eesmärgid

Käesoleva aruande koostamise hetkel on peamine eesmärk korraldada aastatel 2024-2025 BAACi 20. aastapäeva üritusi. See hõlmab BAACi ja

Läänemere piirkonna ühist filmikonverentsi ning BAACi 20 aasta pikkuse tegevuse tulemuste avaldamist.

Gatis Karlsons

President

BALTI AUDIOVISUAALSETE ARHIIVIDE KOLLEEGIUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.