Rohkema info nägemiseks:

KOSE PASUNAKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 77; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOSE PASUNAKOOR MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOSE PASUNAKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kose Pasunakoor on asutatud 2006 aastal.

MTÜ tööd korraldab juhatus, dirigent Kaili Pern ja abidirigent Olev Roosa.

MTÜ Kose Pasunakoori tegevuse eesmärgid: 1. Kose valla huvitegevuse mitmekesistamine; 2. puhkpillimuusika propageerimine; 3. puhkpillimuusika traditsioonide jätkamine; 4. Kose valla esindamine vabariiklikel kultuurisündmustel; 5. esinemine valla, maakonna ja riiklikel sündmustel.

MTÜ Kose Pasunakoori koosseisu kuuluvad Kose Pasunakoor ja Kose Huvikooli puhkpilliorkester. Kollektiivide proovid toimuvad Kose

Kultuurikeskuse ruumides.

Noormängijate koosseis

Seoses Kose Muusikakooli ümberkorraldamisega Kose Huvikooliks muutus Kose Noorte Puhkpilliorkestri nimetus Kose Huvikooli

Puhkpilliorkestriks. Orkestris osales 2022. aastal 16 Kose Huvikooli puhkpilliõpilast, õpetajat ja vilistlast. Tähtsaimaks eesmärgiks oli osalemine 2023. aasta suvel toimuval XIII koolinoorte laulupeol. Algus oli keeruline, sest paljudel õpilastel puudus orkestrimängu kogemus. Mitu orkestranti olid ka pillimängus algajad. Järk-järgult muutus tegevus sujuvamaks ja õpilased harjusid orkestri töövõtetega, kaaslaste kuulamisega. Partiid hakkasid selgeks saama ja see tõi kaasa mängujulguse. Aasta lõppes positiivses meeleolus.

Esinemised 2022. aastal: 19.04 – Kose Huvikooli muusikaosakonna ansamblimängijate kontsert; 06.05 – Kose valla aasta ema tiitli üleandmine Kuivajõel; 08.12 – Jõulukontsert Kose Huvikooli lapsevanematele.

2023. aastaks planeeritud esinemised: 12.02 – XIII koolinoorte laulupeo esimene eelproov ja ettemängimine TalTechi aulas; 16.04 – XIII koolinoorte laulupeo teine eelproov ja ettemängimine TalTechi aulas; 21.04 – Kose Huvikooli muusikaosakonna 45. aastapäeva kontsert koostöös viiuldajatega; 13.05 – kevadlaat „Kose Kutsub Külla“ koostöös Kose Huvikooli viiuldajate ja Kose Pasunakooriga; 30.06-02.07 – XIII Koolinoorte laulu- ja tantsupidu Tallinnas.

Kose Pasunakoor

Koosseis

Dirigent, klarnet, tenor saksofon, kaks trompetit, alt-sarv, kaks eufooniumi, kaks trombooni, baritonsaksofon, kaks bassi ja löökpillimängija.

Kokku 14 orkestranti.

Tegevus 2022. aasta alguses kuulutas Eesti Kooriühing Kose Pasunakoori aastapreemia nominendiks. Preemiat ei saadud, aga tunnustus oli meeldiv.

Proovid ja esinemised sujusid mureta. Hooaeg lõppes esinemisega Kose kalmistul. Uus hooaeg algas 8. septembril. Valmistuti Kose valla

KOSE PASUNAKOOR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.