Rohkema info nägemiseks:

EMPAATIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 84; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EMPAATIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

EMPAATIA MTÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Empaatia eesmärgiks on elu teeniva kultuuri propageerimine ning inimeste teadlikkuse edendamine antud valdkonnas, samuti koolituste, teabepäevade, õpitubade, õppelaagrite jms korraldamine. Lisaks peab MTÜ Empaatia oluliseks eesmärke toetavate ning mittetulundusühingut propageerivate trükiste, audiovisuaalsete materjalide ettevalmistamist, tootmist ning levitamist.

Olulist rolli MTÜ Empaatia eesmärkide saavutamisel mängib ka koostöö teiste organisatsioonide ja üksikisikutega kõikidel tasanditel ning kogemuste ja informatsiooni vahetamine.

Alates 2014. aastast juhib MTÜ Empaatia tööd üheliikmeline juhatus, kes töötab vabatahtlikkuse alusel.

MTÜ Empaatia põhitegevuseks 2022. aastal oli jätkuvalt elu teeniva kultuuri alaste teadmiste ja kogemuste vahendamine ning vabatahtlik tegevus elu teeniva kultuuri arendamisel.

MTÜ Empaatia on 2022. aastal konsulteerinud elu teeniva kultuuri edendamise valdkonnas mitmeid indiviide ning organisatsioone.

Lisaks haldab ja peab MTÜ Empaatia üleval veebilehte www.empaatia.ee mille kaudu levitatakse elu teenivat kultuuri propageerivat infot kõigile huvilistele.

Seoses COVID-19 pandeemiaga oli keeruline ellu viia planeeritud tegevusi ja projekte. Samuti oli raskendatud koostöö teiste organisatsioonide ja üksikisikutega, seetõttu olime ka 2022.aastal oma tegevuse planeerimisel ettevaatlikud ja arvestasime Vabariigi Valitsuse ja teadusnõukoja soovitusi. Paljude ürituste ja projektide elluviimist oleme edasi lükanud.

2023.aastal on MTÜ Empaatial plaanis jätkata vabatahtliku tegevusega elu teeniva kultuuri edendamise eesmärgil ning täiendada veebilehte www.empaatia.ee, et toetada elu teenivat kultuuri propageeriva info levikut. MTÜ majandusliku jätkusuutlikkuse tagamiseks jätkavad selle liikmed 2023. aastal võimaluste piires vabatahtlikus korras MTÜ eesmärke teenivates koostööprojektides osalemist.

31.12.2022 seisuga ei olnud MTÜ Empaatial palgalisi töötajaid. Juhatuse liikme tööd ei tasustata.

EMPAATIA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.