Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, ASULA TN 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, ASULA TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, ASULA TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Asula 8 registreeritud mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris 20.03.2007. aastal. Tegevuse eesmärgiks on korteriomandite esemeks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Aasta lõpus on majas 22 korterit, eluruumipinnaga kokku 1518 m2. Alates 01.07.2020 on korteriühistul kolmeliikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele juhtimistasu ei maksta.

Koristusteenust teostab OÜ Majahoidjateenus, ATS süsteemide hooldusteenust teostab Vidantel Grupp OÜ (alates 01.08.2021), automaatikaga väravate hooldust teostab OÜ Aiaekspert, soojasõlme ja küttesüsteemi hooldusleping on sõlmitud SBAG GRUPP OÜ’ga, raamatupidamisteenust teostab Haldus Ruum OÜ. Hoone haldusteenuseid korraldab 21.06.2022 sõlmitud lepingu alusel OÜ Färsk.

Korteriühistu võttis 2013. aastal pangalaenu 26 000 €, et tasuda oma osalus maja renoveerimistöödes. Korteriühistu on täitnud kõiki laenulepingu tingimusi ning laenu tagasimaksmine on toimunud vastavalt maksegraafikule. Laenu tagastamise tähtaeg on märtsis 2023.

2022.a jätkati läbirääkimisi Taketina OÜ-ga seoses mitmete ehituslike puuduste kõrvaldamisega (sh tuleohutusalaste) ja viidi lõpule kõik planeeritavad tööd. Taketina OÜ esitas kasutusloa taotlemiseks nõutava dokumentatsiooni Tallinna Linnaplaneerimise Ametile 2022. aasta novembris.

TALLINN, ASULA TN 8 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.