Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA VEESPORDI KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 721; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA VEESPORDI KLUBI kohta arvamuslugu!"

TALLINNA VEESPORDI KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 721 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta möödus MTÜ Tallinna Veespordi Klubile peamiselt Rohuneeme sadamast transorditeenuse osutamisega väikesaartele, Aegna saarel teenuste osutamisega ja Rohuneeme Kaptenimajas teenuste osutamisega.

Klubil on 3 pääste tüüpi RIB kaatrit, millega on nüüdseks tehtud ka ca 270 merepäästeoperatsiooni. Tihedat koostööd tehti Viimsi Vabatahtliku

Merepäästeühinguga, Merevalvekeskusega, Keskkonnaametiga, Tallinna linnavalitsusega, Viimsi Vallaga, Põhja-Eesti saartel olevate elanikega ning saarte valdajatega.

Põhiliselt sai majandustegevusena tulu kaatritega transpordi osutamisel saartele iga ilmaga, pukseerimistega ja veespordi koolitustega ja üritustega klubivälistele klientidele. Kevadeti ja sügiseti pakuti transporti laste gruppidele, kellele viidi läbi eksursioone Aegna saarel.

Osutasime ka mõningaid teenused teistele isikutele, millest saadud tulu läks MTÜ tegevuse katteks. Klubi veespordipõhine tegevuse põhiline hooaeg on siiski suvi ja sügis, ning hooaega on pikendanud ruumide rent ja koolituste korraldamine.

Aastal 2022 suvel oli populaarne ka Aegnale transpordi teenus, ning kuna saarel puudub korralik majutus ja toitlustuskoht, siis oli Aegna

Admiralimaja üle ootuste populaarne ettevõtete ja riigiasutuste üritusteks. Peamiselt korraldatakse Aegnal seminare ja koolitusi koos lisanduvate saare teenustega teistelt saare ettevõtetelt. Majutuse osakaal oli 2022 langenud oluliselt, sest korraldati peamiselt päevaseid üritusi.

Talvisel ajal osutati transpordi teenust nii Aegna saare, kui ka Prangli- ja Naissaare elanikele, osutades teenust kohalikule omavalitsusele.

MTÜ Tallinna Veespordi Klubil on kaheliikmeline juhatus.

TALLINNA VEESPORDI KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.