Rohkema info nägemiseks:

KOSE-UUEMÕISA ARENDAMISE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 338; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOSE-UUEMÕISA ARENDAMISE SELTS kohta arvamuslugu!"

KOSE-UUEMÕISA ARENDAMISE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 338 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kose-Uuemõisa Arendamise Selts asutati 21.märtsil 2006.aastal. Selts tegutseb avalikes huvides ning tema eesmärk ja põhitegevus on suunatud Kose-Uuemõisa aleviku ja seda ümbritsevate külade arendamisele.

Aruandeaasta põhilised projektid olid: 1. Lõpetati KOP sügisvooru projekt, millega rajati külakeskuse ette SlackBatuut ja Ninjaline. Projekti kogumaksumus on 1944 eurot, KOP-i rahastus 1752 eurot.

2. KOP kevadvoorus eraldati seltsile raha kontserdisarja "Palju õnne koduvald" läbiviimiseks. Projekti kogumaksumus oli 2910 eurot, sellest

KOP rahastus 2435 eurot, valla rahastus 430 eurot.

3. Aleviku jaanituli toimus 22.juunil Kose-Uuemõisa mõisapargis. Toimus ühislaulmine lõõtsamees Kippariga, tegevused lastele ja sportlikud mängud täiskasvanutele. Tantsuks mängis ansambel JÄMM. Projekti kogumaksumus oli 2282 eurot, Kose vald toetas 2000 euroga, ettevõtjad 300 euroga.

4. Seoses Ukraina sõjaga korjas Selts annetusi sõjapõgenikele. Koguti 1060 eurot, selle eest osteti esmatarbekaupu, ravimeid.

Aruandekuupäeval oli annetuste jääk 450 eurot, mis antakse abivajajatele 2023 aastal.

5. Täiendati raamatokogu ees olevat mänguväljakut piknikulaudade ja toolidega, Kose Kunstikool maalis asfaldile mängud.

Projektide omaosaluse kattis Selts liikmemaksudega, korjandusega Aita Aidata, mis kogus 2022.aastal 120 eurot.

Aprillis korrastati mõisaparki ning mais toimus Mõisapäev, mil istutati parki 30 uut puud.Koostöös Kose-Uuemõisa külakeskusega korraldati sügisene turupäev ja juba traditsiooniline jõulutänav, üheskoos Kolu külaseltsiga alternatiivkuuskede võistlus.

Aruandeaasta lõpul oli Seltsis 32 liiget.

Juhatus on 6-liikmeline, juhatamise eest tasu ei maksta.

KOSE-UUEMÕISA ARENDAMISE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.