Rohkema info nägemiseks:

ROBOTIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 438; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ROBOTIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

ROBOTIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 438 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

TTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ TTÜ Robotiklubi on TTÜ tudengite poolt loodud ühendus, mille eesmärk on koondada robootikahuvilisi tudengeid ning populariseerida robootikat kui valdkonda ühiskonnas.

Klubiga seotud põhilised sündmused aastal 2022: (cid:127) Robotiehitamise koolituste "Praktiline Robootika ja Kiirprototüüpimine" korraldamine.

(cid:127) Robotivõistluse "Leidlike Inseneride Tehnoloogiafestival" korraldamine.

(cid:127) Robotivõistlusel "Robotex" osalemine.

(cid:127) Erinevate lühikoolituste läbiviimine.

Põhitegevusalad:

Robotihuviliste tudengite koondamine. Klubiliikmete robootikalaste teadmiste süstemaatiline arendamine ja laiendamine. Robootika kui valdkonna arendamine ja propageerimine. Soodsa õpikeskkonna loomine jätkusuutliku tehnikahariduse tagamiseks. Rahvusvaheliste sidemete loomine ja koostöö teiste robootika klubide ja organisatsiooniega. Robotivõistlustel osalemine ja sealt praktiliste kogemsute saamine.

MTÜ TTÜ Robotiklubis palgalisi töötajaid ei ole. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud. Kogu tegevus toimub ühiskondlikel alustel.

MTÜ TTÜ Robotiklubi aruandeaasta tuluks 2022. aastal kujunes 15 123 eurot ning põhitegevuse tulemiks 2 735 eurot. Aruandeaasta tulemiks kujunes 2 735 eurot.

ROBOTIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.