Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNERANNA VALD, MÕTSU KÜLA, RIDA KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNERANNA VALD, MÕTSU kohta arvamuslugu!"

LÄÄNERANNA VALD, MÕTSU KÜLA, RIDA KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldist

Korteriühistu moodustub kahest ehitisest. Korteriühistu ehitised on rajatud aastal 1988. Kinnistu 2 asub Pärnumaal, Lääneranna vallas, Mõtsu külas. Ühistu elamumaa pindala on 15 178 m .

MTÜ Rida KÜ alustas tegevust 26. veebruaril 2006 a. Põhitegevuseks on ridaelamu elumaja ja teenindusmaa ühine majandamine ja haldamine. Elumaja vajab renoveerimist. Prügiveoteenust on 3 ostetud alates aprillikuust 2012 AS-lt Ragn-Sells, renditakse 1,5 m suurust olmeprügikonteinerit.

Vee- ja kanalisatsiooniteenust osutab korteriühistule AS Matsalu Veevärk.

Ühistu koosolek

Korteriühistu üldkoosolek peeti 26.06.2022 ja kohal oli 7 liiget. Koosolekul käsitleti päevakorras ettenähtud punkte ja jooksvaid küsimusi. Lisaks räägiti ühistu koosolekul 2021. aastal tehtud töödest ja plaanitavatest töödest aastal 2022.

Juhatus

Korteriühistu tööd korraldab KÜ juhatus. Juhatus on kaheliikmeline.

Ühistu koosoleku toimumise momendiks on juhatuse liikmed Triin Pae ja Doris Taliväting.

Ühistu tööd 2022. aastal suuremaid maja parendustöid ei tehtud. Vastavalt üldkoosoleku otsusele vahetati välja murutraktor, paigaldati sissesõidu teelõigule 157 meetri ulatuses mustkate. Vastavalt valla uuele prügiveo hankele sõlmiti uus prügiveo leping alates septembrikuust ning renditi olmeprügi konteinerile lisaks biojäätmete konteiner ja paberi ning papi konteiner.

LÄÄNERANNA VALD, MÕTSU KÜLA, RIDA KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.