Rohkema info nägemiseks:

ÜHENDUS ASUKÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 365; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜHENDUS ASUKÜLA SELTS kohta arvamuslugu!"

ÜHENDUS ASUKÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühendus Asuküla Selts asutati 17. märtsil 2006.aastal.

Ühinenud omavalitsuses on maapiirkonnas elu elavdamise võtmeteguriks kogukonnateenuste pakkumine ning keskustest kaugemate paikkondade elukvaliteet hakkab järjest enam sõltuma kohapealsete seltside aktiivsusest.

Asuküla seltsi eesmärgiks on kaasata igas vanuses inimesi ühistegevustesse ja korraldada avalikke kultuurisündmusi Asuküla seltsimajas; korraldada vabahariduslikku tegevust vabaharidusprojekti „Asuküla Rahvakool“ raames; osutada omavalitsusega koostöös kogukonnateenuseid noorsootöövaldkonnas (huvitegevus, lastelaagrid).

Ühendus Asuküla Selts juhatus on 5-liikmeline.

2022 aastal toetasid Asuküla Seltsi tegemisi:

Haapsalu Linnavalitsus 8922 euroga

Toetuse kasutamise sihtotstarve:  4722 € – Tegevustoetus: Asuküla seltsimaja hoone- ja kinnistu halduskulud  3500 € – Noorsootöö: huvihariduse ja huvitegevuse toetus  700 € – Jaaniõhtu Asukülas

KOP 2022 aasta sügisvoor

Toetuse kasutamise sihtotstarve:  3805,20 € - Asuküla kogukonnaköök – köögitehnika uuendamine

Läänemaa Abikassa

Toetuse kasutamise sihtotstarve:  300 € - „Boršikatel“: töötubade vahendid Ukraina sõjapõgenike peredele

Juba 2010 aastast on lastel võimalik osaleda korra kuus laupäeviti Fantaasiatoas (endine

Muinasjutu- ja meisterdamistuba), mis tegutseb Asuküla Seltsi ja Asuküla Raamatukogu koostöös juba kaheteistkümnendat! hooaega. Lapsed on vanuses 3-15 aastat ja eriti rõõmustav on see, et on ka palju uusi osalejaid. Tavaliselt osaleb 6-15 last. Fantaasiatoa eesmärk on pakkuda paikkonna lastele kasulikku ja arendavat loovtegevust, tuua lapsed ja vanemad läbi muinasjutu raamatute juurde meie kiirel e-ajastul. Lisaks lugude jutustamisele räägime ka tähtpäevadest ja meisterdame vastaval teemal.

Alates 2018 tegutseb Asuküla „Nutipesa” - koos käivad noored robootikahuvilised.

Asuküla lapsed käivad erinevates Haapsalu koolides-lasteaedades, mistõttu paljudel lastel (eriti uutel elanikel) puudub võimalus küla teiste lastega tutvumiseks. Ühised üritused raamatukogus ja seltsimajas annavad hea võimaluse kohtumiseks ja tutvumiseks. Nendest lastest saavad ühel hetkel noored inimesed, kes maailmas rännates mingil ajahetkel omale kodu looma asuvad ja valivad heade lapsepõlvemälestuste taustal ehk suurema tõenäosusega elupaigaks just Asuküla.

2022 aasta veebruaris alanud sõda Ukrainas tõi ka meie majja uut tegevust. Esimesed sõjapõgenikest töötubades osalejad, emad oma lastega, olid meil osalemas juba mai kuus.

ÜHENDUS ASUKÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.