Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU LINN, PAPINIIDU TN 23 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 586; jälgijaid - 27. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU LINN, PAPINIIDU kohta arvamuslugu!"

PÄRNU LINN, PAPINIIDU TN 23 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 586 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu linn, Papiniidu tn 23 korteriühistu on asutatud 05.03.2006 asutamise üldkoosoleku otsusega. Vastavalt 01.08.2019 toimunud kordus üldkoosoleku otsusega kinnitatud põhikirjale on korteriühistu eesmärgiks korteriomandite kaasomandi eseme valitsemine ja korteriühistu valitseb aadressil Pärnu maakond,

Pärnu linn, Pärnu linn, Papiniidu tn 23 asuvat elamut ja selle juurde kuuluvat maatükki.

Korteriühistu kogub rahalisi vahendeid ja vahendab teenuseid vastavalt 01.08.2019 toimunud kordus üldkoosoleku otsusega kinnitatud põhikirjale.

2022 aastal osteti teenuseid järgmistelt lepingulistelt tarnijatelt: Ragn-Sells AS (jäätmekäitlus), Pärnu Vesi AS (vesi ja kanalisatsioon), Elektrum Eesti OÜ (elektrienergia), Gren Eesti AS (soojusenergia), Telia Eesti AS (internet), AK Eventus OÜ (elektripaigaldise käit), Salva Kindlustuse AS (kaasomandi vara- ja vastutuskindlustus), Eesti Energia AS (võrguteenus), Riegler Kinnisvarahooldus OÜ (sise- ja väliskoristus), Deal Projekt OÜ (raamatupidamine).

Korteriühistut esindab viieliikmeline juhatus. Viieliikmelisest juhatusest juhatuse esimehele makstakse käsunduslepingu alusel tasu.

Korteriühistu kogub rahalisi vahendeid haldus-, hooldus- ja remondifondi nime all. Haldusfondiga kaetakse haldusteenuse (ka juhataja, halduri, juhatuse esimehe) ja raamatupidamisteenuse (ka raamatupidaja) tööjõu- ja tegevuskulud. Hooldusfondiga kaetakse hoone ja kinnistu hooldamiseks vajalikud kulutused sh sise- ja väliskoristusele tehtavad tööjõu- ja tegevuskulud, tehnosüsteemide hoolduseks tehtvad kulutused, vara- ja vastutuskindlustusega seotud kulutused.

Remondifondiga kaetakse hoone ja kinnistu remont-, renoveermis- ,rekonstrueerimis- ja ehitustööd.

2022 aastal toimus üks üldkoosolek 30.06.2022. Juhatus on korteriühistu majandustegevuse juhtimisel kasutanud aruteludeks interneti keskkonda.

2022 majandusaastal teostatud hooldus-, remont- ja ehitustöödest enamus olid avariilise iseloomuga tööd.

2023 aastal suuremaid hooldus-, remont-, renoveerimis- ja rekonstrueerimistöid planeeritud ei ole.

PÄRNU LINN, PAPINIIDU TN 23 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.