Rohkema info nägemiseks:

TK & PARTNERID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 190; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TK & PARTNERID kohta arvamuslugu!"

TK & PARTNERID MTÜ hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ TK & Partnerid on asutatud 10. 03. 2006 asutamiskoosolekul ning selle kohta on 07.04.06 Pärnu Maakohtu registriosakonnas tehtud esmakanne. Aruandeaastal ei ole MTÜ juhatuse liikmete arv (2) muutunud. 2021. aasta oli MTÜ jaoks seitsmeteistkümnes tegevusaasta.

Mittetulundusühing TK & Partnerid on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mille eesmärgiks on üksikisikute, meeskondade ja organisatsioonide psühholoogia alase teadlikkuse tõstmine ja nende toetamine inimkeskse ja teadusliku lähenemise kaudu.

Oma põhieesmärgi saavutamiseks viib ühing põhikirja järgi läbi alljärgnevaid tegevusi: 1. psühholoogilise teadusliku oskusteabe efektiivne rakendamine erinevates eluvaldkondades; 2. psühholoogiline nõustamine; 3. psühholoogiliste ja sotsioloogiliste uuringute korraldamine ja läbiviimine; 4. psühholoogiliste ja sotsioloogiliste mõõtmisvahendite (testid, küsimustikud jne) väljatöötamine ja arendamine; 5. noorsootöö; 6. personalivalik, karjääriplaneerimine ja –nõustamine.

Oma põhikirjalise tegevuse läbiviimiseks korraldab ühing: (cid:127) kursusi, õppepäevi, seminare jm (cid:127) Ühing annab välja õppematerjale ja muid põhitegevuse läbiviimiseks vajalikke trükiseid ning avaldab uuringute tulemusi teadusajakirjades jt meediaväljaannetes.

(cid:127) Ühing teeb koostööd Eesti ja välisriikide kõrgkoolide, teadus- ja meditsiiniasutuste ning muude sellealase tegevusega seotud organisatsioonidega.

Peamisteks tegevusteks 2022. aastal olid: 1. Eesti Töötukassa koolituspartnerina jätkati "Võlanõustamise baaskursuse" korraldamist. Alustas 4 osalejat. Kursus lõpeb 2023 aastal.

2. Kilingi-Nõmme Gõmnaasiumis viidi läbi 2-päevane koolitustsükkel "Refleksioon läbi tunnivaatluste ja tagasiside", milles osales 29 haridustöötajat.

3. Eesti Töötukassa partnerina viidi läbi psühholoogilise nõustamise teenust nii Pärnus kui Viljandis.

4. Pärnu Linnavalitsuse ja Sotsiaalministeeriumi toel viidi projekti "Vaimse tervise teenuse toetus kohalikule omavalitsusele aastal 2022" raames läbi temaatilisi tugigruppe lapsevanematele, kus kokku osales 41 lapsevanemat.

5. Jätkatud on koostööd fototeraapia valdkonnas Moskva loomingulise keskusega PSYForte (www.psyforte.ru), Fototeraapia Keskusega

Kanadas Vancouveris (www.phototherapycentre.com).

6. Täiendavalt on sisustatud Pärnu nõustamiskabinetti ning arendatud sealseid tegevusi.

Lähemad ülesanded 2023. aastaks on suunatud alljärgnevale: 1. Jätkata Pärnu ja Viljandi nõustamiskesksue ja Koolituskeskuse arendustegevusi.

2. Täiustada ja kaasajastada mittetulundusühingu kodulehte ja viia see üle WordPress platvormile.

2. Jätkata koostööd Eesti Töötukassaga psühholoogilise nõustamise ja koolituste läbiviimise partnerina.

3. Arendada ja jätkata koostööd Keskusega PSYforte (Moskva) ja Fototeraapia Keskusega (Kanada).

4. Jätkatakse rahastuse leidmist vanemaharidusprogrammildle.

5. IT-tehnoloogiate kasutuselevõtu planeerimine ja IT-alase koostööpartneri leidmine distantsõppe läbiviimiseks.

6. Planeeritakse ja arendatakse distantsõppe õppekavasid (e-õpe, vebinarid, videokoolitused).

7. Endiselt jätkatakse ja arendatakse alljärgnevaid tegevusi: (cid:127) MTÜ liikmeskonna suurendamine; (cid:127) erinevate õppekavade, koolitusprogrammide, kursuste ja treeningute koostamine ja läbiviimine vastavalt sihtgruppide vajadustele ja soovidele koolituskeskuse raames sh distantsõppes; (cid:127) suuremat rõhku koolitustegevuses pöörame vanemaharidusele; (cid:127) koolituskeskuse õppekavade, kursuste ja treeningute tutvustamine veebilehel, ettevõtetes, koolides jm; (cid:127) rahaliste vahendite leidmine koolitus- ja nõustamistegevuse ja muude põhieesmärgist tulenevate tegevuste finantseerimiseks erinevatel temaatilistel projektikonkurssidel ja hangetel osalemise teel; (cid:127) koostöö arendamine kohalike omavalitsustega ja teiste asutustega; (cid:127) psühholoogilise nõustamise, psühhoteraapia ja pereteraapia teenuse osutamine; (cid:127) osalemine erinevates vaimset tervist edendavates projektides, koostöövõrgustikes jm

Üldised tulevikusuunad on seotud MTÜ põhieesmärgi saavutamisega erinevate põhikirjaliste tegevuste kaudu. Peame jätkuvalt oluliseks osalemist erinevates projektides, hangetel, eelkõige sotsiaal- ja noorsootöö, psühholoogilise nõustamise ja vaimse tervise valdkonnas. Jätkame nõustamis- ja koolituskeskuse arendamist, uute õppekavade väljatöötamist, ITK-alase pädevuse tõstmist ja rakendamist ning täiskasvanute koolitamist. Lisaks soovime pakkuda vajaduspõhiseid lühikursusi koolidele, lastevanematele jne, mida plaanime tutvustada eelkõige kodulehe kaudu, aga ka sotsiaalmeedias ja otsepostituste teel. Arvestades sotsiaal-majanduslikku olukorda riigis, püüame rohkem keskenduda vähekindlustatud inimeste ja perede nõustamisele ja koolitamisele sotsiaalse ja isiksusliku toimetuleku parandamise eesmärgil.

Aruandeaastal MTÜ juhtimise eest juhatuse liikmetele tasu ei makstud, samuti ei ole neile määratud täiendavaid soodustusi.

Töötasu maksti käsunduslepingu alusel, muud tegevused teostati tasuta MTÜ liikmete endi poolt. Tasuti ka koolituste ja nõustamise ettevalmistuse, transpordi, koolitusmaterjalide ja –vahenditega seotud kulutuste ning remondimaterjalide ning tehniliste vahendite soetamise

TK & PARTNERID MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.