Rohkema info nägemiseks:

JÄRVA VALD, ARAVETE ALEVIK, MAARJAMÕISA TEE 17 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 102; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄRVA VALD, ARAVETE kohta arvamuslugu!"

JÄRVA VALD, ARAVETE ALEVIK, MAARJAMÕISA TEE 17 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu KETE 13/8 koosseisu kuulub kaks elamut – Maarjamõisa tee 15 ja 17. Käesolev aastaaruanne on koostatud maja 17 kohta.Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Sõlmitud lepingute alusel vahendame korteriomanikele vee- ,kanalisatsiooni- ja prügiveoteenuseid. Korteriühistu asustati 2006 aastal.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on kolme liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

2008.aastal võeti SEB pangast laenu kogusummas 31 956 eurot, tagasimaksetähtajaga 15 aastat (2023). Saadud rahaga uuendati KETE 13/8 KÜ koosseisu kuuluvate majade elektrisüsteemid ning vahetati ära Maarjamõisa tee 17 maja katus.

2022.aastal osteti majale led plafoonid, 2023 aastaks ei plaanita suuremahulisi tõid.

Korteriühistu reservfond viidi seadusega vastavusse 2019 aastal jaotamata kasumi arvelt.

Korteriühistul palgalisi töötajaid ei ole.

JÄRVA VALD, ARAVETE ALEVIK, MAARJAMÕISA TEE 17 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.