Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, VAHAKULMU KÜLA, VAHAKULMU KESKUS 1 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 254; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, VAHAKULMU kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, VAHAKULMU KÜLA, VAHAKULMU KESKUS 1 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Vahakulmu, Keskus 1 2022 a.

Tegevusaruanne majandusaasta 2022 aruande juurde

KÜ Vahakulmu, keskuse tn 1 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade majandamise ja korteriühistu liikmete ühistu huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatusse on vastavalt üldkoosoleku otsusega 3 liikmeline.

Korraldati 2022 aasta üks üldkoosolek, et vastu võtta ühistule vajalikud otsused.

Koosolekutel arutati alljärgnevaid teemasid ja kinnitati vajalikud otsused majandustegevuse efektiivsemaks ja jätkusuutlikumaks jätkamiseks järgnevalt:

Üldkoosolek nr 2/2022

Päevakorra punkt 2: Tänase seisuga on ühistul 2 võlgniku, korter 11 on võlgu summas 1864,59€ millest kohtutäituri Krista Järvet otsusega vara müügist laekub 488,25€. Puudujääva summa 1376,34€ osas peab ühistu esitama võlanõude omanikule ja vajadusel algatama kiirmenetluse võlgnevuse sissenõudmiseks kohtu kaudu, kui omanik seda ise ei ole nõus tasuma. Korter 12 on võlgu summas 1021,21€.Omanik on ühistule edastanud väga lühikese ja lakoonilise vastuse, et maakler tegeleb tema korteri müügiga. Samas korter ei ole veel müügis üheski kinnisvara portaalis. Täiendavad teated omanikele edastatud ja võlgnevuste tasumise kohta peavad võlgnikud info edastama ühistule või tasuma võlgnevuse hiljemalt 04.06.2022. Üldkoosolek volitab ühistu juhatust vajadusel algatama korter 12 võlgnevuse sissenõudmiseks sundvõõrandamise.

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 3: Majanduskava arutelu käigus tehti alljärgnevad muudatuse: viidi vastavusse raamatupidamiseteenuse kulurida vastavalt uuele lepingule, mis on alates 01.06.2021 a. summas 53€/kuu. Vähendati pangateenuste kulu 2€/kuus, vähendati üldkasutatavate ruumide kulu 10€/kuus. Haldus/hooldus kulud jäävad samaks nagu eelmisel aastal ja kulude katteks kogutakse 0,25€/m2 kohta.

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 4: Tulenevalt hoone seisukorrast ja plaanidest kaasomandi osa renoveerida otsustati üldkoosoleku ettepanekul tõsta remondifondisuurust 0,20€ võrra kuus m2 kohta, kokku 0,80€ kuus/m2.

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 5: Üldkoosolek kiitis heaks liituda Swedbank maksepaketiga (2€/kuus), mille sees on panga ülekannete tasud (20 ülekande tasumine kuus) ja deebetkaardi kuu tasu.

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 6: Üldkoosolek kiitis heaks raamatupidamisteenuse sisseostmise Airix OÜ’lt mille kuu tasu saab olema 53€/kuus. Selle sees on ka majandusaasta aruande koostamine ja võlgade sissenõudmiseks vajalike dokumentide koostamine juhatusele.

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 7: Peale lühikest arutele kiitis üldkoosolek heaks Tapa vald, Vahakulmu küla, keskus 1 korteriühistu lühikese nime, milleks on „KÜ

Keskus 1, Vahakulmu“

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 8: Peale arutelu kiitis üldkoosolek heaks juhatuse poolt koostatud Tapa vald, Vahakulmu küla, Vahakulmu keskus 1 korteriühistu uue põhikirja.

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 9: Energiaauditi koostatud 3’st renoveerimise paketist vastavalt KredExi meetmete kasutusele otsustati III paketi kasuks, mis sisaldab:

Lisaks energiaauditis toodule, otsustati täpsustada pööningu soojustuse vahetus või täiendav katmine koostöös tehnilise konsultandiga. Võtta võrreldavad pakkumised nii eterniit, kui plekk (kivi või trapets profiiliga) katuse ehituseks, fassaadi kattematerjalide osas sooviti, kas marmaroc või värvitud betoonkiudplaati, juhatusel täpsustada võimalikud maksvused ja küsida hinnapakkumised.

Juhatusel täpsustada maakütte soojuspumba paigaldamiseks (koostöös tehnilise konsultandiga) täiendava maa kasutusele võtu vajadus Tapa vallaga, kui maa omanikuga.

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 10: Üldkoosolek kiitis heaks akende vahetuseks tehniliste nõuete kinnitamise, mis vastab KredEx nõue. Akende soojuspidavus peab vastama: väärtus U£1,10 W/m2K).

Häälestus tulemus: 9 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

TAPA VALD, VAHAKULMU KÜLA, VAHAKULMU KESKUS 1 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.