Rohkema info nägemiseks:

MÜÜSLERI SAARE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 140; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÜÜSLERI SAARE SELTS kohta arvamuslugu!"

MÜÜSLERI SAARE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne.

Ühingu eesmärgiks on Järvamaal, Kareda vallas asuva Müüsleri külaelu arendamine selleks sobiva keskkonna loomisega aktiivse külaelu, arenenud ettevõtluse ja infrastruktuuriga töötamis-, elamis- ning puhkepiirkonnaks kohalikele elanikele ja turistidele.

1. tutvustab Eesti ja Müüsleri küla ajaloolist pärandit oma küla elanikele ja turistidele; 2. püstitab ühingu eesmärkide saavutamiseks vajalikke ehitisi ja rajatisi; 3. organiseerib vaba aja veetmise võimaluse mitmekesistamist ja väljaarendamist; aitab kaasa Eesti kultuuripärandi säilimisele, kogumisele, talletamisele ja tutvustamisele.

Viidi läbi piirkonna heakorra talguid, külastajatele oli avatud näitus “Vabaduse tee”.

2022. aastal ühingul palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmed tasu ei saanud.

Juhatuse liige

Andres Laukse

MÜÜSLERI SAARE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.