Rohkema info nägemiseks:

EESTI NAISTE VARJUPAIKADE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 407; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NAISTE VARJUPAIKADE kohta arvamuslugu!"

EESTI NAISTE VARJUPAIKADE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Eesti Naiste Varjupaikade Liit on avalikes huvides tegutsev mittetulundusühingute liit, mis ühendab Eestis naistevastase vägivalla ohvritele varjupaigateenust pakkuvaid organisatsioone.

Liidu tegevuse põhieesmärgiks on võitlus naistevastase vägivalla erinevate vormidega (füüsiline, seksuaalne, psühholoogiline, majanduslik jm vägivald, sh inimkaubandus ja prostitutsioon) ennetustöö ja vägivalla ohvrite abistamise ning üldise soolise võrdõiguslikkuse edendamise kaudu ühiskonnas.

Liidu liikmeteks olid 2022. aasta lõpu seisuga Ida-Virumaa Naiste Tugikeskus-Varjupaik, Järvamaa Naiste Tugikeskus, Jõgevamaa Naiste

Tugikeskus, Läänemaa Naiste Tugikeskus, Valgamaa Naiste Tugikeskus, Viljandimaa Naiste Tugikeskus, Virumaa Naiste Tugikeskus ja

Võrumaa Naiste Tugikeskus.

Naiste tugikeskuse teenuse osutamine

Alates 2017. aastast korraldab vastavalt ohvriabi seadusele naiste tugikeskuse teenust

Sotsiaalkindlustusamet, kes leiab teenuseosutajad riigihanke kaudu.

2018. aastal kuulutas Sotsiaalkindlustusamet välja hanke, millega otsiti järgmiseks kolmeks aastaks naiste tugikeskuse teenuse pakkujaid kõikidesse maakondadesse. Võrreldes eelmiste hangetega oli muutunud pakkujate hindamissüsteem. mis tugines seekord täielikult väärtuspunktidele. Aluseks võeti kolm kriteeriumi: meeskonna kompetents, teenuse korraldus ja sisu, teenuse osutamisega kaasneda võivad riskid ja nende maandamine. Teenuse maksumuse määras hankija, mis tähendab, et alapakkumisi seekord teha ei saanud. Teenuse maksumus võrreldes eelmiste aastate hangetega oli oluliselt suurenenud.

Eesti Naiste Varjupaikade Liit osales ühispakkumustes 10 piirkonnas, kõigis neis piirkondades olime edukad. Nii 2021. aastaks kui ka 2022.

aastaks teenuse osutamise lepinguid pikendati.

2022. aastal osutasid Eesti Naiste Varjupaikade Liitu kuuluvad tugikeskused Sotsiaalkindlustusametiga sõlmitud lepingute alusel naiste tugikeskuste teenust 11 maakonnas-Harjumaal, Hiiumaal, Ida-Virumaal, Järvamaal, Jõgevamaal, Läänemaal, Lääne-Virumaal,

Raplamaal, Valgamaal, Viljandimaal ja Võrumaal.

Harjumaal ja Raplamaal osutasid ENVL Tallinna Naiste Tugikeskus ja Raplamaa Naiste Tugikeskus täiemahulist naiste tugikeskuse teenust koostöös Tallinna Naiste Kriisiikoduga.

Kokku abistasid ENVL-i kuuluvad tugikeskused 2022. aastal 1114 naist kellel oli kokku 1266 alaealist last. Majutust vajasid neist 102 naist, lapsi oli majutusel 89.

Tallinna Naiste Tugikeskuses abistas aasta jooksul 438 naist, kellel oli kokku 399 last. Majutusel viibisid 41 naist ja 41 last.

Raplamaa Naiste Tugikeskus abistas aasta jooksul 83 naist, kellel oli kokku 90 last. Majutusel viibisid neist 9 naist ja 11 last.

Ülejäänud maakondades aitas ENVL kohalikel tugikeskustel korraldada mitmesuguseid tugitegevusi- supervisioone, teavitustööd jne.

Tugikeskuse teenust toetavad tegevused 2022. aasta riigieelarvest sai Eesti Naiste Varjupaikade Liit nn fraktsioonitoetustena tegevustoetust kokku 30 000 eurot. Toetuse arvelt katsime järgmiste tegevustega seotud kulusid: 1.Üleriigilise ööpäevaringse vägivalda kogenud naiste tugitelefoni 1492 tasuta sissehelistamisega teenuse jätkamine, et pakkuda ohvritele ja nende lähedastele vajalikku emotsionaalset tuge ja informatsiooni. Tugitelefonile vastamine toimus vabatahtlikus korras, toetusest kaeti side- jm püsikulud.

EESTI NAISTE VARJUPAIKADE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.