Rohkema info nägemiseks:

EXCITE DANCE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 596; jälgijaid - 82. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EXCITE DANCE MTÜ kohta arvamuslugu!"

EXCITE DANCE MTÜ hetkeolukord

Juba 596 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 82 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Võimlemisklubi MTÜ Excite Dance on 2006 aastal äriregistrisse kantud ettevõte. Põhitegevuseks on iluvõimlemise ja rühma- ning akrobaatika treeningute korraldamine ning kultuuriliste ja spordiürituste läbiviimine. MTÜ Excite Dance eesmärgiks on spordi arendamine ja juhtimine; kaasata lapsi tervisliku eluviisi harrastamisele; anda lastele võimalus eneseteostuseks; soodustada laste vaimset ja füüsilist arengut.

Võimlemisklubi MTÜ Excite Dance pakub teenuseid avalikes huvides, korraldab iluvõimlemise, rühma, akrobaatika ja tantsulisi võimlemisalaseid õppusi ja treeninguid.

Treeningute läbiviimiseks üüriti üksteist erinevat saali. Rühmad tegutsesid Lasnamäel, Mustamäel, Nõmmel ja Kesklinnas.

Klubi võistlusrühmad osalesid vabariiklikel ja rahvusvahelistel võistlustel.

VK Excite Dance Senior rühmkava koondis sai 1. koha Eesti KV 2022 iluvõimlemise rühmkavades, mis toimus 15.10.2022.a. Tartus, A.Le Coq

Spordihoones.

VK Excite Dance Senior rühmkava koondis sai 1. koha Eesti MV 2022 iluvõimlemise rühmkavades, mis toimus 29.10.2022a. Tallinnas, Kalevi spordihallis.

2022.aastal korraldas VK Excite Dance 4 suurt võistlust: "Lumekuninganna 2022", "Kevadised pääsukesed 2022", "Särav Täht 2022" ja "Lumehelbeke 2022", mis toimusid Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis. Osalejateks olid kõik võimlemisklubid üle Eesti ja külalised Lätist, Leedust ja Soomest. Võistlustel osales 200-250 võimlejat. Lisaks korraldas VK Excite Dance 2022.a. Lasnamäe Kergejõustikuhallis kaks suurt kontserti: "VK Excite Dance Kevadkontsert 2022" ja "VK Excite Dance Jõulukontsert ", kus osalesid kõik klubi õpilased, treenerid ja juhendajad.

Pealtvaatajateks oli üle 1000 inimese. Lastele on need kontserdid suureks motivaaatoriks enda arendamisel ja edasisteks püüdlusteks.

Samuti korraldasime suvelaagrid. Esimene laager toimus juunis Kurgjärve Spordibaasis, Võrus ja teine laager toimus augustis Madsa Spordi- ja

Puhkekeskuses, Otepääl.

Septembri 2022.a. avasime uue treeningrühma Tallinna Kadrioru Lasteaias.

Kahjuks pidime oktoobris sulgema Nõmme osakonna, kuna koroona lõppemisel paljud Nõmme rühmade lapsed lõpetasid võimlemisega ja uusi lapsi ei tulnud nii palju, et saali üürikulud uuel õppeaastal kompenseerida.

Majandustegevuse kaudu tulu saamine ei ole MTÜ eesmärk ega põhitegevus. MTÜ tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks.

Tulu liikmete vahel ei jaotata, rahaliselt hinnatavaid soodustusi oma liikmetele ei anta.

Spordiklubi tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb 2 liikmest. Seisuga 31.12.2022 töötab ettevõttes kümme inimest- kaheksa treenerit, üks koreograaf ja sekretär.

Keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 9 töötajat taandatuna täistööajale. Spordiklubi tööjõukulud olid 190 828 eurot.

2022.a lõpuks oli võimlemisklubis 238 õppurit. Klubi õpilaste vanus on 3-20 aastat.

2023. aasta võimlemisklubil plaanis: (cid:127) uute õpilaste vastuvõtt ning lisagruppide loomine - kaasata rohkem lapsi tegelema spordiga harrastuse ja tipptasemel; (cid:127) Mustamäe, Kesklinna ja Lasnamäe osakondade arendamine, Nõmme rühmade taasavamine; (cid:127) Sportvõimlemise osakonna arendamine klubis, uue spetsialiseeritud spordisaali üürimine sportvõimlemise arendamiseks, sportvõimlemise võistlustest osavõtt, treeningtundide mahu suurendamine; (cid:127) vahendite soetamine uueks hooajaks; (cid:127) ettevalmistamine esinemisteks ja võistlusteks, uute võistluskavade loomine; (cid:127) treenerite kutseoskuste arendamine ja tõstmine; (cid:127) võistlusspordi arendamine; (cid:127) uute kostüümide õmblemine ilu- ja rühmvõimlemise võistlusteks ning esinemisteks; (cid:127) Eestis toimuvates ilu- ja rühmvõimlemise võistlustest osavõtt; (cid:127) võimlemisklubi Excite Dance iga-aastaste turniiride ning Kevad- ja Jõulukontserdite läbiviimine Lasnamäe Kergejõustikuhallis, osavõtjateks on kõik Võimlemisklubi Ecxite Dance õppurid; (cid:127) MTÜ liiklemetele spordilaagrite läbiviimine; (cid:127) osalemine rahvusvahelistes spordilaagrites, kus tõstame meisterlikkuse taset ja kogume kogemusi; (cid:127) Eesti Võimlemisliidu ning teiste spordiliitude ja koolide poolt korraldatud seminaridel ja koolitustel osalemine; (cid:127) teiste mittetulundusühingute ning sihtasutuste poolt korraldatud jõulukontserditel, spordivõistlustel ja üritustel osalemine; (cid:127) rahvusvahelistest võistlustest osavõtt.

EXCITE DANCE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.