Rohkema info nägemiseks:

SPORTKESKUS.EE. MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 201; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORTKESKUS.EE. MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORTKESKUS.EE. MTÜ hetkeolukord

Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Sportkeskus.ee jätkas 2022. aastal oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist.

Klubi kergejõustiklased osalesid mitmetel võistlustel nii Eestis kui välismaal. Treeningud toimuvad välihooajal Glehni pargis, sisehooajal

Audentese, Lasnamäe ja Tallinna kergejõustiku sisehallis ning Glehni pargis.

Kord kvartalis toimusid treeningkogunemised Eestis. Vastavalt võimalustele toetas klubi laagrite ja treeningkogunemiste maksumust oma vahenditest.

Klubi üheks põhitegevuseks on olnud ka erinevate võistluste korraldamine ja läbiviimine. Talvekuudel viis klubi läbi suusapäevi koolidele, oktoobris Nõmme-Harku metsajooksu. Võistlused toimusid kooskõlas Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu määrustega ja olid kantud Eesti

Kergejõustikuliidu võistluskalendrisse. Nimetatud võistluste läbiviimist on toetanud Tallinna Spordi- ja Noorsooamet projekti „Tallinn liigub“ raames, samuti teised sponsorid.

Ka järgmisel aastal jätkatakse eelnimetatud spordiürituste korraldamist.

Muid tasusid ega soodustusi ei arvestatud, makstud ega antud aruandeaastal ei ühingu tegevjuhtkonna liikmetele ega teistele isikutele ning seda ei plaanita ka edaspidi teha.

31.12.2022 seisuga oli klubil 13 liiget (sh juhatus, muu administratsioon ja sportlased).

SPORTKESKUS.EE. MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.