Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE-HARJU KOOSTÖÖKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1393; jälgijaid - 29. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNE-HARJU KOOSTÖÖKOGU MTÜ kohta arvamuslugu!"

Tuhanded inimesed külastasid poriste ilmade festivali

Porikuu festival meelitas Loode-Eestit avastama tuhandeid huvilisi. Festivali raames toimus 76 isemoodi üritust, millest suur osa leidis aset tavatutes paikades, kuhu külastaja igapäevaselt ei satu. Tipphetkeks kujunesid seekord sügislaadad ja festivali avaüritus koos maailma suurima kummikudiskoga. Tänavu kuuendat aastat toimunud Porikuu festival on aastate jooksul Tallinna ja Haapsalu vahelisse piirkonda meelitanud mitukümmend tuhat huvilist. Lisaks […] The post Tuhanded inimesed külastasid poriste ilmade festivali appeared first on Porikuu Festival.

Loe algallikast porikuu.ee

Dropdown

kõik artiklid

Sügise sümbol kõrvits pakub hulgaliselt kasutusvõimalusi

Sügis on saabunud, tuues endaga kaasa värvilised lehed, jahedama ilma ning kõrvitsate hooaja. Kõrvits on seoses Halloweeni levikuga aina rohkem kasutuses ruumik
porikuu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.