Rohkema info nägemiseks:

LÕUNA-MULGIMAA PUUETEGA INIMESTE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 91; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÕUNA-MULGIMAA PUUETEGA INIMESTE kohta arvamuslugu!"

LÕUNA-MULGIMAA PUUETEGA INIMESTE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 91 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lõuna-Mulgimaa Puuetega Inimeste Ühing on asutatud 09.juunil 2006.a. Ühingul on aruande koostamise hetkel 32 aktiivselt tegutsevat liiget

Ühingu koosolekud toimuvad üks kord kuus.Ühingu kokkusaamistele kutsume külalisesinejaid erinevatelt elualadelt. Käiakse ühistel väljasõitudel, teatris ja kontsertidel.

Abja Päevakeskuse avamisega 2008.a. suvel on ühingul võimalus olla avatud kõigile ja pakkuda koolitusi, näitusmüüke, korraldada erinevaid üritusi. Päevakeskuses toimub pidevalt ühingu liikmetele suunatud õpitubasid ja koolitusi inimeste tervise hoidmisest -parandamisest ning tervislike toitude valmistamisest. Ühing taotleb oma tegusatele liikmetele tööalaseid ja kultuurilisi väljundeid ja suhtlemisvõimalusi.

Ühing on saanud Abja vallalt rendile ruumid õpi- ja töötubade sisustamiseks, et luua sobiv keskkond kogukonnale ühtse mulgi identiteedi tugevdamiseks. Korraldatakse mulgi köögi tundmaõppimist kursuste abil, käsitöökursusi ja sugupuu- ning kodu-uurimisalaseid õppepäevi ning kooskäimisi.

Aruandeaastal toimusid töötoad mulgi kultuuri ja vaimse pärandi tutvustamiseks projekti "Jagatud teadmised" raames.

Alates 2019.aastast oleme renoveerinud erinevate projektide toel Päevakeskuse hoonet, et oleks võimalik puuetega inimestel veeta aega veelgi sisukamalt ning tegeleda uute ja huvitavate tegevustega.

2022. aastal tehti investeeringutoetuse abil hoone keldrikorrusel ehitustöid 24000 euro eest.

Plaanis on jätkata projektide kirjutamist lisaraha saamiseks ühistegevuste jätkamiseks ning uute ideede leidmiseks, et kohtumised oleksid huvitavad ja arendavad. Püüdleme selle poole, et ka maal elavad eakad ja puudega inimesed tunneksid end väärikalt ja saaksid tegeleda meeldivate tegevustega.

Lõuna-Mulgimaa Puuetega Inimeste Ühing on jätkuvalt tegutsev.

LÕUNA-MULGIMAA PUUETEGA INIMESTE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.