Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, KASTANI TN 183A, KASTANI TN 183B, KASTANI TN 183D KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 344; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, KASTANI kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, KASTANI TN 183A, KASTANI TN 183B, KASTANI TN 183D KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Aruande periood: 01.01.2022 kuni 31.12.2022 2022. a. majandusaasta aruanne

MUUDATUS JUHATUSES

Uue juhatuse esimehe valimine - uueks juhatuse esimeheks valiti Katre Holland. Siim Jõgisuu ja

Sander Kingo jätkavad juhatuses.

VEEKAHJU B-MAJA KAHES KORTERIS

B-maja korterites 2 ja 8 toimus ulatuslik veekahju. Kahju tulenes kaasomandis olevast torustiku osast.

Tekkinud kahju maksis välja Swedbank P&C Insurance AS, kes esitas oktoobris korteriühistule tagasinõude summas 24 949 eurot. Olles tutvunud erinevate kahjuga seotud materjalidega ning konsulteerinud advokaadiga, otsustasime esitada kompromissettepaneku summas 15 000 eurot.

Swedbank P&C Insurance ei nõustunud meiepoolsete argumentidega, kuid pakkus õigusrahu huvides omakorda kompromissina, et korteriühistu tasub tagasinõude summas 19 967,75 eurot. Juhtumiga kaasnesid õigusabi kulud summas 763,20 eurot. Tagasinõue tasuti remondifondi vahenditest korteriühistu üldkoosoleku otsusega.

KINDLUSTUS

Augustis sõlmisime korteriühistu kindlustuse (sh vastutuskindlustus) Swedbank P&C Insurance

AS-iga.

ELEKTRITÖÖD

Vahetasime keldrites välja katkised pirnid.

Oktoobris pidime käidukorralduse lepingu ootamatu lõppemise tõttu leidma uue käidukorraldaja - OÜ

Lõuna Elektritööd. Esmase kontrolli käigus eemaldati prügimajas olnud lahtine ning nõuetele mittevastav harukarp.

Käidukorraldusteenuse pakkuja juhtis tähelepanu, et jõulutuled ei ole paigaldatud ohutusnõuetele vastavalt. Õue tulede paigaldamiseks on vajalik selleks sobiv pistik õues.

Vahetati välja A-maja keldri katkine avariivalgustus (luminofoorvalgustite asemele paigaldati LED-id).

JÄÄTMEVEDU

Keskkonnateenused informeeris korteriühistut, et olemasolevad olmejäätmete- ning paberikonteinerid on amortiseerunud ning vajavad väljavahetamist. Sellega seoses rentisime 4 uut konteinerit (3 olme, 1 paber) Ragn-Sellsilt (oluliselt soodsam rendihind kui Keskkonnateenustel). Vanad konteinerid utiliseerisime.

Ragn-Sells teatas, et klaaspakendit tuleb hakata sorteerima muust pakendist eraldi. Sellega seoses paigaldati eraldi klaaspakendi konteiner. Seetõttu otsustasime lõpetada klaaspakendi veo leping

Keskkonnateenustega.

KATUSETERRASSIDE HOOLDUS

B-maja katuseterrassi uks vajas korduvat parandust - uksehinged olid kõveraks paindunud ning ukst ei olnud võimalik korralikult sulgeda. Samuti teostasime katuseterrassidel samblatõrjet ning eemaldasime kasevõrsed.

HALDUSTEENUS

Juhatus võttis pakkumised neljalt haldusteenust pakkuvalt ettevõttelt - Tartu Elamuhaldus, Kvatro,

Ropka Elamuhaldus ja HaldusEst. Haldusteenuse leping Kvatroga hakkab kehtima alates 1.aprillist 2023.

Lisaks muud jooksvad tööd ja tegevused: l Parkla lumekoristus talvel l Rattamaja katuse parandustööd l Fonolukusüsteemiga seotud tööd l Veekareduse kontroll - testisime veekaredust testritega ning võrdlesime seda teise piirkonna veega. Veekaredus vastab normidele.

l Lilled majade sissepääsude juurde l Liivakasti toodi liiva juurde l B-majale uus uksestopper l Meie territooriumi aia Sõbra Keskuse poolsesse külge sõitis sisse Gustav Cateringi auto.

Tänu Siimu tähelepanelikkusele ja tegutsemisele, saime kahju põhjustajale jälile, kes tekkinud kahju ka likvideeris.

l Puude hooldus - ohtlikud oksad, õunapuud, kased ja elupuud l Batuudi katkise võrgu vahetus l Uued riigilipud majadele (eelmised olid pleekinud) l Prügimaja avamiskomplektid (kiip + väravapult) Keskkonnateenustele ja Ragn-Sellsile l Rattamaja sai väikese kaldtee

TARTU LINN, KASTANI TN 183A, KASTANI TN 183B, KASTANI TN 183D KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.