Rohkema info nägemiseks:

KARKSI RACING TEAM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 647; jälgijaid - 23. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARKSI RACING TEAM kohta arvamuslugu!"

KARKSI RACING TEAM MTÜ hetkeolukord

Juba 647 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Karksi Racing Team asutati 01.09.2006. aastal.

Mittetulundusühing Karksi Racing Team on füüsiliste ja juriidiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis tegutseb avalikes huvides, demokraatia ja isemajandamise ja isefinantseerimise põhimõttel.

Ühingu eesmärk ei ole majandustegevusega tulu saamine ja selle jaotamine oma liikmete vahel.

Mittetulundusühingus Karksi Racing Team ei ole palgalisi töötajaid.

Karksi Racing Team MTÜ juhatusse kuuluvad Raiko Elming, Janar Villbach ja Taavi Purtsak. Juhatuse liikmetele pole määratud erinevaid tasusid.

Mittetulundusühing Karksi Racing Team on seotud motohuviliste inimeste vaba aja sisustamisega. Põhilisteks tegevusteks on erinevad treeningud ning osalemised võistlustel ja teemakohastel üritustel. Liikmed võtavad aktiivselt osa iga-aastaselt Karksi Racing Team MTÜ korrastustöödest, tagades sellega oma territooriumi ja krossiraja korrashoiu ning paremad treeningvõimalused.

Aastal 2022 võtsid liikmed osa Eesti Motokrossi Karikavõistlustest, Eesti Motokrossi Meistrivõistlustest ja hobikrossi sarjast.

2023. aastal on plaanis samuti osa võtta mitmetest võistlustest, mis Eestis korraldatakse. Liikmete eesmärgiks on kohalikul tasandil motospordi juurde tuua uusi huvilisi. Lisaks motokrossivõistlustele võetakse aktiivselt osa ka Mulgi valla erinevatest spordiüritustest. Iga-aastaseks traditsiooniks on kujunenud osavõtt jaanijooksust, August Kitzbergi nimelise kooli aastapäeva jooksust ja suusavõistlustest. Lisaks külastatakse regulaarselt ujulat, võimlat ja jõusaali.

Juhatuse üksmeelse otsusena on mittetulundusühing Karksi Racing Team jätkuvalt tegutsev, pakkudes noortele motohuvilistele võimalust osaleda võistlustel ning saada kogemusi ja teadmisi treeninglaagrites. Jätkuvalt püütakse osaleda motospordivõistlustel ning esindada Mulgi valda.

KARKSI RACING TEAM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.