Rohkema info nägemiseks:

EESTI SISEARSTIDE ÜHENDUS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 391; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI SISEARSTIDE ÜHENDUS kohta arvamuslugu!"

EESTI SISEARSTIDE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Sisearstide Ühendus (ESÜ) asutati 10. mail 2006. aastal viieteistkümne asutajaliikme poolt. ESÜ tegevust korraldab seitsmeliikmeline juhatus.

2022. aastal liitus ESÜ-ga 7 liiget, seltsist välja astus 4 liiget. 2022. aasta lõpuks oli ESÜ-l 129 liiget. ESÜ juhatuse esimees on endiselt Kai

Sukles, juhatuse koosseisus muutusi ei toimunud. Oleme suutnud kinni pidada eesmärgist korraldada seltsiliikmete kokkusaamisi ja koolitusi kaks korda aastas. 2022. aastal korraldasime juba teist korda sisearstide sügispäevad, millest nüüd on saanud meeldiv traditsioon.

ESÜ liikmeteks on suur osa Eestis töötavatest sisearstidest, meie eesmärgiks on aga koondada kõik töötavad sisearstid. Hea meel on tõdeda, et enamus sisehaiguste residentuuri astunud noori kolleege liitub koheselt meie ühendusega.

EESTI SISEARSTIDE ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.