Rohkema info nägemiseks:

FOLGISELLIDE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 315; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FOLGISELLIDE SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

FOLGISELLIDE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ FOLGISELLIDE SELTSI ARUANNE 2022

MTÜ Folgisellide Seltsi läbiviidav pärimuskultuurialane töö Mooste vallas, Põlva vallas ja Põlva maakonnas on kultuuripärandit tutvustav ja levitatav avalik vabaühenduslik algatus, mille tulemuseks on paikkondliku kultuuripärandi väärtustamine ning selle parem tundmaõppimine ja otsatarbekam kasutamine haridus-, kultuurilistel-, sotsiaal-, ja regionaalpoliitilistel eesmärkidel.

MTÜ Folgisellide Seltsi missioon on tagada rahvuskultuuri, sealhulgas rahvalaulu ja- muusika elava esituse säilimine läbi aegade.

Maineüritus on igasuvise eesti rahvamuusikatöötluste festivali korraldamine, millega tunnustatakse läbi ainulaadse loomingulise konkursi parimaid rahvamuusikatradtsiooni kandjaid ja interpreteerijaid, hoides elujõus eesti rahvamuusikat ja väärtustades rahvalaulu erinevaid sünnipaikasid: küla, mõisa , looduskeskkonda soodustades nii regionaalset kultuurilist arengut ja uute vormide kasutamist kultuuripärandi tundamõppimisel ja propageerimisel.

MTÜ Folgisellide Seltsi kuulub 13 liiget

Juhatus on 3 liikmeline, mille esimeheks on Ülo Needo.

Seltsi tegevuskava on aastaringne ja kokkusaamised toimuvad kord kuus.

2022 aasta eesmärkideks olid:

XVIII EESTI RAHVAMUUSIKATÖÖTLUSTE FESTIVALI „MOISEKATSI ELOHELÜ 2022“ ettevamistamine, korraldamine ja läbiviimine.

MOOSTE RAHVAMUUSIKAKOOLI TEGEVUSE TOETAMINE JA INNUSTAMINE

KOOSTÖÖ S/A MOOSTE MÕIS ja kohalike MTÜ -ga 15-16 juuli 2022 toimunud XVIII eesti rahvamuusikatöötluste festival, mille korraldajaks, läbiviijaks oli MTÜ Folgisellide Selts, tõestas järjekordselt väga kõrgetasemelist kontserdikorraldust ja festivalil osalejate kõrget kunstilist taset.

Mooste mõisa hoonetes sai kuulda festivali esinejaid ja tutvuda Mooste mõisa ajaloopärandiga.

Mooste on kogu maakonna tõmbekeskus ja eeskuju oma tegemistega.

Ka Eesti vabariigi muusikute seas on Moostes toimuv festival oodatud ja nõutud.

Läbi pärimuskultuurialase tegevuse on tõusnud Mooste valla ja mõisa atraktiivsus.

Muusikud on leidnud huvitava kontsertpaiga kuhu soovitakse tulla esinema.

Kokkuvõtte koostas

MTÜ FOLGISELLIDE juhatuse liige

Ülo Needo

FOLGISELLIDE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.