Rohkema info nägemiseks:

ISLANDER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 217; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ISLANDER MTÜ kohta arvamuslugu!"

ISLANDER MTÜ hetkeolukord

Juba 217 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Islander MTÜ tegutseb vabatahtlikkuse alusel ja avalikes huvides. Organisatsiooni eesmärgiks on pakkuda väikesaarte elanikele võrdseid võimalusi ühiskonnaelus kaasa löömiseks, arendada kohalikku noorsootööd ning elukestvat õpet kaasamise ja mitteformaalse õppe kaudu.

Teiseks oluliseks eesmärgiks on elukestva õppe, tervislike eluviiside, vaimse tervise propageerimine läbi erinevate materjalide, koolituste, seminaride ja ürituste korraldamise. Tegevused on suunatud nii noortele, noortele juhtidele kui ka puuetega inimestele ning nende lähedastele.

Eesmärkide saavutamiseks toimub koostöö mitmete organisatsioonidega Eestis ja mujal.

Noortejuhid ja noorsootöötajad osalesid kahel rahvusvahelisel noortejuhtide koolitustel ja partnerkohtumisel. Koostöös eesti Vabaharidusliiduga viisime läbi rahvusvahelise õpirändeprojekti.

Koostöö kohalikul tasandil jätkus erinevate erivajadustega inimeste ühingutega ning Saare Maakonna Invaühinguga. Oleme ka Täiskasvanud

Õppijate nädalal (TÕN) töörühma liige Saaremaa valla juures. Lisaks kuulume Eesti Vabaharidusliitu ning osalesime liidu töös 2023 a tegevuseks on planeeritud arendada koolitustegevust ja koostööd kohalikul ja rahvusvahelisel tasandil, et toetada ühingu põhikirjaliste eesmärkide täitmist. Lisaks puuetega inimeste kaasamine tegevustesse.

Koostööd tehakse vabatahtlike noortejuhtidega ning noorsoootöö spetsialistidega noortejuhtide koolitamisel.

Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

ISLANDER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.