Rohkema info nägemiseks:

TAMMISTU KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 292; jälgijaid - 62. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAMMISTU KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

TAMMISTU KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 62 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tammistu Külaseltsi peamisteks tegevusalaks on piirkondlikku/kohalikku elu edendav ja toetav tegevus ning tegevusala kood EMTAK 2008 järgi on 94992.

MTÜ Tammistu Külaselts tegevuse eesmärgiks on Tammistu küla sotsiaalse ja majandusliku arengu edendamine, heategevusliku tegevuse kaudu küla inimsõbraliku elukeskkonna ning külatraditsioonide alalhoidmine ja arendamine, majandus-, sotsiaalse ja kultuuritaseme arengule kaasaaitamine ning küla infrastruktuuri parandamine.

Eesmärkide saavutamiseks Ühing toetab, kavandab ja viib ellu piirkondlikke arenguprojekte- organiseerib nõupidamisi, konverentse, külapäevi, korraldab sportlik-kultuurilisi üritusi, parandab küla infrastruktuuri ja hooldab küla ühiskommunikatsioone (internet, valvesüsteemid jms).

MTÜ Tammistu Külaselts tööd korraldab 2-liikmeline juhatus.

MTÜ Tammistu Külaselts liikmete arv 2022 aasta lõpu seisuga on 13.

2020. aastal laekus Pria Leader toetus summas 1899 eurot pärimusobjektide tähistamiseks. Projekti kogukulud olid 2230 eurot ja projekt on lõpule viidud. Lisaks laekus sihtotstarbelisi annetusi külaplatsi ehituseks kokku summas 2255 eurot, millest kasutati aruandeperioodil 730 eurot.

Renditulu teenisime 20 eurot. Muud tegevuskulud kokku olid 27 eurot. Kasutamata sihtfinantseerimise jääk 2020 aasta lõpus on 1194 eurot.

2021.aastal laekus külaplatsi spordi ja mänguväljaku rajamiseks sihtfinantseeringuna annetusi kokku summas 10900 eurot, millest kulutati ära 6352 eurot. Renditulu teenisime 20 eurot. Muud tegevuskulud olid 7 eurot ja aruandeperioodi kasum 13 eurot. Kasutamata sihtfinantseerimise jääk 2021 aasta lõpus on 5742 eurot.

2022.aastal laekus Leader projektist sihtfinantseeringuna külaplatsi spordi ja mänguväljaku rajamiseks 12 168 eurot ja KOP sügisvoorust toetus 2144 eurot malelaua ja lauatenniselaua soetamiseks. Kokku kulus sihtfinanseeritud projektidele 16 696 eurot. Mõlemad nimetatud projektid on aruande koostamise ajaks veel lõpetamata. Kasutamata sihtfinantseerimise jääk 2022 aasta lõpus on 3 358 eurot.

MTÜ Tammistu Külaselts töötajaid ei oma ning juhatuse liikmetele liikmeks olemise eest tasu ei makstud.

2023 aastal jõuavad lõpule külaseltsi külakeskuse-palliplatsi rajamisega seotud tööd. Valmib välijõusaal ja väikelaste mänguväljak ning soetatakse malelaud ja lauatenniselaud.

___________________

Tarmo Keller

Juhatuse liige ___________________

Marti Hääl

Juhatuse liige

TAMMISTU KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.