Rohkema info nägemiseks:

ÄMMAEMANDUSKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 200; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÄMMAEMANDUSKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ÄMMAEMANDUSKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ämmaemanduskeskuse tegevusaruanne 2022 aastal.

MTÜ Ämmaemanduskeskus põhikirja järgi on meie tegevuse eesmärgiks: 2.1.1. iseseisva ämmaemanduse ja doula töö toetamine ja arendamine; 2.1.2. juurdekasvu ootavate perede koolitamine, toetuse ja vajaliku teabe pakkumine ning nõustamine; 2.1.3. aktiivsünnitusalaste teadmiste edendamine Eestis; 2.2.4. erialaga seonduvad koolitused

Vastavalt sellele oli MTÜ Ämmaemanduskeskuse (edaspidi ÄK) põhitegevusteks 2022.

aastal lapseootel ja imikutega perede koolitamine ning nõustamine läbi perekooli loengute ja võimlemistundide pakkumise lapseootel ja sünnitusjärgsetele naistele / peredele ning emadele kuni 6 kuuse lapsega.

Perekooli loenguid juhendasid ämmaemand Ingrid Kaoküla ja sünnitoetaja Iren Laidma.

Rasedate võimlemist juhendas treener Iren Laidma.

Koroonatalvel alguse saanud veebikoolituste ja konsultatsioonide pakkumine Zoom keskkonnas jätkus ka 2022 aastal. Lisaks korraldasime grupikoolitusi loenguruumis ja silmast-silma konsultatsioone. 2021 aastal alguse saanud individuaalsed koolitused kodudes jätkusid, millest ka transpordikulud. Kontaktkoolitusteks ja konsultatsioonideks rentisime ruume Holistika Instituudilt, aadressiga Endla 15, Tallinn.

2022. aasta jooksul tehti perekooli veebi ja kontakttundidesse kokku 428 külastust ning individuaalset nõustamist sai 9 naist/peret.

Et paremini jõuda oma sihtrühmani ja jagada operatiivselt informatsiooni klientidega, oli kuni 01.2023 Ämmaemanduskeskusel koduleht, mis asus aadressil www.ammaemanduskeskus.ee ja FB leht.

MTÜ Ämmaemanduskeskuse kulutused on seotud ruumide rendi, veebikeskkonna renditasude, transpordi ja veebilehe kulude, koolitusel pakutavale joogi ja suupistete, paljundusmaterjalide, posti- ja pangateenuse kuludega. Eriolukorrast tingituna lisandusid ka kulutused desinfitseerimisvahenditele ja ühekordsetele näomaskidele.

Kokkuvõte ja järeldused:

MTÜ Ämmaemanduskeskusel ei ole lepingulisi töötajaid. Perekooli loengute ja võimlemistundide osalustasu katab ühingu tegutsemiskulud. Tänuks tehtud töö eest on finantseeritud ühenduse liikmete kulutusi erialaseks täiendkoolituseks ja aktiivsünnituse arendamiseks Eestis. Töötasusid 2021. aasta jooksul välja makstud ei ole.

Vastavalt põhikirja eesmärkidele pakkusime võimlemistunde, loenguid, koolitusi ja seminare, osalesime Eesti samalaadsete ühenduste töös (MTÜ Ämmaemandate Ühing,

MTÜ Sünnitoetajate Ühendus, City Joga) ja pakkusime enesearendamise ja täiendkoolituse võimalust oma liikmetele. Jätkame oma tegevust 2023. aastal.

Tegevusaruande koostas:

Ingrid Kaoküla

ÄMMAEMANDUSKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.