Rohkema info nägemiseks:

EUROKORVPALL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 212; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EUROKORVPALL MTÜ kohta arvamuslugu!"

EUROKORVPALL MTÜ hetkeolukord

Juba 212 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

HOOAEG 2022-2023

Sel hooajal laagerdasime Valtus, Rapla lähistel ning Tormas, Jõgevamaal. Meile sobib veidi eraldatust, kus sportlased ja treenerid saavad keskenduda ainult sportimisele, koosolemisele ning kogemuste saamisele.

4.-10. juuli Torma laager. Klubi treener Janne sai kogeda osalmist Paide Arvamusfestivalil, samuti Spordijuht 2.0 ( EOK korraldatud 1,5 a vältav koolitus ) korraldatud erinevatel koolitustel ning kohtumistel.

Treener Janne osales samuti augusti alguses toimuva Ironmanil vabatahtlikuna sekretariaadis. Väga lahe kogemus. Klubi tüdrukud osalesid suve läbi 3x3 korvpalli turniiridel üle eesti. Kuhu sõitsid nad autode ja mõnikord mõni ka liinibussiga. Septembrist alustasime klubi treeningutega võimlates. Osalesime klubi lastega Sügisjooksul.

Treener Jannel avanes lisaks tüdrukute treenimisele ja klubi juhtimisele hakata juhtima Rawest meeste võistkonda. Nii treenida mehi ja samuti nendega võistlustel käima. Väga lahe ja arendav kogemus treenerina talle.

Lisaks meeste treenimisele, treenis treener Janne septembrist aprillini igal kolmapäeval, Kose Spordimajas KK Basketi õpilasi, ning lisaks eratreeningut tegemas Rihanna Hannelore Polmaga. Nüüdseks on Rihanna treeninud meie klubis alates septembrist ning tema areng on olnud suurepärane. Eratreeningud tasuvad end kuhjaga ära!

Samuti sai nõu ja jõuga abistatud KK Basketi treenerit treenerina. KK Basket korraldas samuti oma esimese KK Basketi Aastalõputurniiri, kus nii treener Janne, treener Berit, kui klubi tüdrukud aitasid nii korralduse kui osalusega. Loodame, et KK Basketil saab aastalõputurniir olema iga aastaseks traditsiooniks.

Jaanuar 2023 sai külastatud Münchenis, Saksamaal, Euroliiga korvpalli mängu kus eestlased Maik- Kalev Kotsar ning Sander Raieste osalesid.

Oli tore kogemus näha kõrgetasemelist korvpalli eestlaste osavõtul.

Märtsikuus toimus klubi kokkutuleku üritus korvpallimäng korvpallisaalis kui hiljem vestlusõhtu Radisson Collection hotelli, Müncheni seminariruumis. Oli meeleolukas mäng ja veel meeleolukam vestlusõhtu, kus oli hea meel kohata klubi ajaloole palju kaasa aidanud inimesi.

Palju sai treenitud, ringi sõidetud mööda eestimaad ja sõpruskohtumisi peetud. Tasuks kevadel Eesti Meistrivõistlustelt korvpallis TU 14 vanuseklassis 3.koht!

Samuti oli meie klubi noormängija Madeleine Josephine Veerpalu ühel kuul MVP oma vanuseklassis.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et väga teistmoodi, palju reisimist ning kogemuste vahetamist ja saamist täis hooaeg!

EUROKORVPALL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.