Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, TEHNIKA TN 113 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 195; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, TEHNIKA TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, TEHNIKA TN 113 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 195 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Tehnika 113 esmakanne oli 13 november 2006 aastal., millal kinnitati põhiriri.

KÜ Tehnika 113 põhitegevuseks on: (cid:127) Elamu majandamise korraldamine; (cid:127) Põhihooldusteenuste vahendamine ja osutamine omanikele; (cid:127) Vee teenuse vahendamine omanikele.

2022. aastal alustasid juhatuses tegevust Remi Kübar (krt 9), Triin Silm (krt 3, kolis ära) Kadri Kender (krt 2) ja Greta Elva-Jõemaa (krt 3 uus omanik). Seoses eelmise juhatuse esimehe lahkumisega lõppes ka maja haldusleping, millega seoses hakkasime suvel otsima uut haldusfirmat.

Kõige parema pakkumise tegi Pindi Kinnisvarahaldus, millega sõlmiti leping septembrikuus.

Rahalistest väljaminekutest suurimad olid uue välisukse, fonoluku ning postkastidega paigaldusega seotud kulud, mis on selgelt arvetega dokumenteeritud. Tööd viidi lõpule 2023. aasta alguses.

Aasta lõpus oli ka vajadus arboristi teenude järele, kuna krundi piiril olev harilik saar vajas piiramist ning eemaldada tuli ka Tehnika tänava ääres kuivanud kask.

Järgmiste aastate peamine ülesanne on maja fassaadi renoveerimise ettevalmistamine, selleks projekti koostamine, rahastamisvõimaluste välja selgitamine ning ühistu vahendite kasvatamine nende tööde läbiviimiseks. Kaalume ka lahendusi hoovi korrastamiseks, piirdeaia rajamiseks esialgu ees aia ning prügikonteinerite ala piiramiseks, kuid laiemas plaanis ka tagahoovi korrastamiseks/kujundamiseks kodusemaks koos parkimise lahendusega ja rattamajaga. Need on aga esialgu natuke kaugemad mõtted ning oleneb, millised rahalised kohustused ühistule seoses fassaadi renoveerimisega tekivad. Juhatus kaalub nii Kredexi käendusega laenusid/renoveerimistoetusi, Tallinna linna „Fassaadid korda“ ja „Hoovid korda“ programmide raames pakutavaid toetusi, kui ka pangalaenu võtmist, mille juhatus räägib kindlasti üldkoosolekul ka majaelanikega läbi, kui konkreetsed plaanid laual on.

Korteriühistul palgalisi töötajaid ei ole. Juhatuse liikmetele tasusid ei maksta.

KÜ Tehnika 113 on jätkuvalt tegutsev.

TALLINN, TEHNIKA TN 113 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.