Rohkema info nägemiseks:

JÕELÄHTME TEHNIKASPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 363; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕELÄHTME TEHNIKASPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

JÕELÄHTME TEHNIKASPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 363 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jõelähtme TSK on mittetulunduslik tehnikaspordiklubi, kes tegeleb tehnikaspordi propageerimisega ja tehnikahuviliste vaba aja sisustamisega Jõelähtme vallas. Seni oleme oma eesmärki täitnud ja meil on huvilisi küllaldaselt olnud ja lapsed on igati kaasa aidanud töö edendamisele. Põhieesmärkideks on suunata ja koordineerida Jõelähtme valla tehnikaspordi arengut.Liikmete ühistest huvidest lähtuvalt sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomist.

JÕELÄHTME TEHNIKASPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.