Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVA VALD, JÕGEVA ALEVIK, J. AAMISEPA TN 4 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 273; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕGEVA VALD, JÕGEVA kohta arvamuslugu!"

JÕGEVA VALD, JÕGEVA ALEVIK, J. AAMISEPA TN 4 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 273 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Aamisepa 4 on asutatud 01.02.2006 aastal. Korteriühistu juhatus on kolme liikmeline.

Ühistu koosneb 12-st korterist ja alates 01.02.2014 on ühistu kasutada elanikele saunateenuse korraldamiseks sauna ruumid, asukohaga

Jõgeva alevik, Jõgeva vald. Sauna koosseisu kuuluvad riietusruum, pesemisruum, wc ja panipaik. Ruumid saadi Jõgeva Vallavalitsuselt tasuta kasutamiseks tähtajatult ja saunaruume finantseeritakse vastavalt Jõgeva Valla eelarves ettenähtud saunade toetuste summale ig. Samuti teenib saun tulu piletimüügist.

Alates 31.12.2018 on lõpetatud leping saunateenuste osutamiseks elanikele.

Ühistu juhatus on 2020. aastal pidanud töökoosolekuid. Kõik otsused on läbi arutatud ja vastu võetud kollektiivselt. Juhatus on pidanud oluliseks korteriühistu elanike informeerimist juhatuses arutatud probleemidest, vastuvõetud otsustest, tehtavatest töödest ja nende maksumusest. Ühistu rahaline olukord on stabiilne.

Ühistul ei ole võlgnevusi teenuste tasumise osas ega pangalaenu.

Ühistul on olemas seisuga 31.12.2020 remondifond summas 868 eurot.

Remondifondi summasid kasutati 2020. aastal 600 eurot prügikonteineri aluse valamiseks ja 2949,60 eurot elektritööde jaoks.

2022 ei võetud ette suuremaid remonttöid.

Ühistul on 1 töötajat, raamatupidaja. Mõlemad töötavad võlaõigusliku lepingu alusel.

JÕGEVA VALD, JÕGEVA ALEVIK, J. AAMISEPA TN 4 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.