Rohkema info nägemiseks:

NÕMME LOODUSMAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 243; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NÕMME LOODUSMAJA MTÜ kohta arvamuslugu!"

NÕMME LOODUSMAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 243 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Nõmme Loodusmaja on aruandeaasta jooksul tegutsenud vastavalt oma põhikirjalistele eesmärkidele: haridusasutustele on läbi viidud keskkonnahariduslikke õppeprogramme, huvilistele noortele on korraldatud looduse õpitubasid ning Eestimaa erinevais paigus ekskursioone ja laagreid.

2022 aastal jätkus koostöö KIKi projektide raames Lehola Keskkonnahariduskeskusega, Saku Gümnaasiumiga ja mitmete Tallinna ning Harju maakonna koolidega. Haridusasutused tellisid MTÜ Nõmme Loodusmaja loodushariduslikke programme ka väljaspool KIKi projekte. Kõik MTÜ

Nõmme Loodusmaja 10 õppeprogrammi on Eesti Keskkonnahariduse Ühingu poolt hinnatud ja tunnistatud kvaliteetseteks keskkonnahariduslikeks õppeprogrammideks. Programmide tutvustus on saadaval üleriigilises andmebaasis www.keskkonnaharidus.ee

Eelkõige Nõmme, aga ka teiste Tallinna piirkondade loodushuvilised noored said tänu MTÜ tegevusele osaleda ekskursioonidel ja laagrites üle

Eestimaa. Käidi ööbimisega rabamatkadel Albu vallas ja Arbaveres, uurimisretkel Ubari maastikukaitsealal, Sarapiku talu maisilabürindis, Padise kloostri külastuskeskuses, Haapsalu linnas ja linnuses, Silma Õpikojas ja mujal. Kõigis MTÜ poolt korraldatud loodushariduslikes tegevustes osales 2022 aastal kokku üle 4200 inimese.

MTÜ Nõmme Loodusmaja on aruandeaastal olnud praktikabaasiks Eesti Maaülikooli, Luua Metsanduskooli ja Räpina Aianduskooli tudengitele.

Meie keskkonnahariduse programmide läbiviijad ja MTÜ liikmed on aasta jooksul osalenud paljudel erialastel koolitustel ja seminaridel.

Koostas juhatuse liige Lada Mehikas 19.05.2023

NÕMME LOODUSMAJA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.