Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, JUHKENTALI TN 30 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 269; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, JUHKENTALI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, JUHKENTALI TN 30 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 269 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, Juhkentali 30 korteriühistu (reg.nr.80247861), mille täiendav nimi on Korteriühistu Polükoop moodustati 8.03.2007. KÜ tegutseb iseseisva juriidilise isikuna.

Korteriühistu eesmärgiks on Tallinnas, Juhkentali 30 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva (teenindamiseks vajaliku) maa ühine majandamine, haldamine ja hooldamine ning seoses sellega KÜ liikmete ühiste huvide esindamine.

Aruandeperioodil juhtis ühistu tegevust 3-liikmeline juhatus. Korteriühistust võivad kõikide tehingute tegemisel esindada iga juhatuse liige. Igapäevast majandamist, haldamist ja raamatupidamist korraldab sõlmitud halduslepingu alusel OÜ Vanalinnameister. Alates 20.12.2022 juhib ühistut 4-liikmeline juhatus.

2022.aastal kasutati remondifondi raha alljärgnevalt:

Remondifond (EUR) 2947

Keldripõranda parandus (Epoviimistlus OÜ) 228

Prügikonteinerite ruumi seina soone lõikamine 60 (R.A Ehitus OÜ )

Plastikust numbrid (Gravex Balti OÜ) 264

Juhkentali 30 hooviala eskiis (ConArte OÜ) 803

Survepesu (Toruabi OÜ) 264

Lumelabidad (Prisma Peremarket) 83

Energiakonsultatsioon (M.A. Group OÜ) 900

Õueala traataia remont (krt. 2 ja krt.30) 345

Aruandeperioodil juhatuse liikmetele töötasu ei arvestatud.

Juhatusele maksti tasu läbi nende OÜ-de.

2023. majandusaastal jätkab korteriühistu kommunaalteenuste ja muude vajalike teenuste vahendamist ühistu liikmetele, majandamist ning ühistu liikmete huvide esindamist.

TALLINN, JUHKENTALI TN 30 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.