Rohkema info nägemiseks:

FOTOKUNSTNIKE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 220; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FOTOKUNSTNIKE ÜHENDUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

FOTOKUNSTNIKE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Möödunud aastal seisnesid FOKU tegevused peamiselt liikmetele koostöö- ja enesetäiendus- ja esindusvõimaluste pakkumises, rahvusvaheliste koostööde ja projektide arendamises ning Eesti ühe olulisema kaasaegse kunsti sündmuse, Tallinna Fotokuu biennaali arendamisel.

Ülevaade FOKU 2022. aasta olulisematest tegevustest: - Alustamine FOKU kuukirjaga, mis koondab ja tutvustab ühenduse liikmeid ning nende tegevusi. Igal korral on lühiintervjuu kaudu fookuses üks FOKU liikmeskunstnik; - Osalemine Arvamusfestival ja sellega kombineeritud liikmete suveseminar; - Fotokuu 21 haridustiimi poolt välja töötatud õppematerjalide Kus me liikuvaid pilte näeme? kasutus EKKMi näitusel; - FOKU pikemaajalise arengukava koostamine, mõttetalgute põhjal kokkuvõtete tegemine ja eesmärkide sõnastamine ühtse strateegiadokumendina; - FOKU kunstnike müügiväljapaneku uuendamine ARSi maja galeriis 125; - Kristina Õlleki esindamine Art-o-rama kunstimessil Marseilleis, Prantsusmaal; - Liitumine ja ühised arutelud Kunstiasutuste Liidu (KAEL) kohtumiste raames; - Ühingu kunstnike teostega välja kuulutatud kunstimüük Ukraina toetuseks FOKU veebilehe kaudu; - Võrgustumise, uurimistöö ja kohaliku kunstivälja tutvustamise eesmärgil visiidid kunstnikufilmi seminarile ja linastustele Brüsselis ning kohtumine fotograafia festivali Les Rencontres juhiga Arlesis, Prantsusmaal; - Seitsmenda Tallinna Fotokuu kaasaegse kunsti biennaali ettevalmistused, partnerite ja koostööde kinnitamine, eelarvestamine jm arendustöö koostöös teiste kohaliku kunstivälja biennaalide korraldajatega (sh kohtumised Kultuuriministeeriumis ja Tallinna linnaga festivalide jätkusuutlikkuse ja püsitoetuse vajaduse teemal); - Liikmete näituste ühiskülastused

Palgalisi töötajaid mittetulundusühingus 2022.aastal ei olnud. Töid teostati projektipõhiselt, ostes teenuseid oma ala professionaalidelt, vastavalt olemasolevatele võimalustele ja kehtivatele turuhindadele.

FOTOKUNSTNIKE ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.