Rohkema info nägemiseks:

EESTI RAHVAMAJADE ÜHING MTÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 255; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI RAHVAMAJADE ÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI RAHVAMAJADE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 255 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Rahvamajade Ühingu tegevusaruanne 2022. aasta kohta.

ERMÜ tegevus toimus vastavalt arengukavale ja kinnitatud tegevuskavale. Eesti Rahvamajade Ühing on katusorganisatsiooniks kogu valdkonnale.

2022. aastal toimusid traditsioonilised sündmused ja tegevused: (cid:127) talvekooli kogunes esinduskogu, mis toimus Harjumaal, Kose vallas. Selgitasime välja tunnustamissündmuse laureaadid ja nominendid. Tutvusime Kose valla kultuurikorraldusega,

Kose kultuurikeskusega, muusikakooli ja huvikeskusega.

(cid:127) tunnustussündmus „Kaheksakand 2022“ korraldasime Rapla Kultuurikeskuses 23. jaanuaril.

Tunnustati valdkonna parimaid vastavalt kategooriatele: Noor tegija, Aasta tegija, Aasta tegu, Aasta koostööpartner, elutööpreemia „Kaheksakand” ja valdkondade ülene tunnustus “Kuldkand”. Tunnustussündmusest võttis osa ligemale 170 kultuurikorraldajat ja külalist üle

Eesti. Sündmus oli võimalik jälgida ka veebi vahendusel.

(cid:127) koostöös Kutsekojaga jätkasime kultuurikorraldaja kutse andmist. Kutseeksamid toimusid aprillis ja novembris. 2022. aastal osales kutsesaamisel 14 inimest, kellele väljastati ka soovitud kvalifikatsioon. Kutset andsid välja kutsekomisjon, eksamikomisjon ja eestvedaja Reet

Suurkask.

(cid:127) osalesime Kagu-Eesti kultuurivedurite suveseminaril 2.-3. augustil Valgamaal. Ettekandega esines Ülle.

(cid:127) 15. suvekool toimus 23.-25. augustini Järvamaal Toosikannul. Toimusid koolitused, õpitoad, kontserdid, vestlusõhtud. Osales 177 kultuurikorraldajat üle riigi. Avamisel osalesid ka kultuuriminister Piret Hartman ja ERK direktor Kalle Vister, kultuuriminsteeriumi raamatukogu nõunik Ülle Talihärm, rahvakultuuri keskuse töötajad.

(cid:127) 22. oktoobril toimus Eestimaa Rahvamajade päev – “Kultuur, haridus, kogukond”. Sellest võtsid osa 117 rahvamaja erinevate programmidega.

(cid:127) 31. oktoobril esitasime avaliku pöördumise seoses Rahvamajade sulgemise ja kultuurikorraldajate koondamise teemadega. Leidis laialdast tähelepanu.

(cid:127) eriti hoogsalt läks käima koostöö ENCC-ga, rahvusvahelise kultuurikeskuste võrgustikuga.

Sandra Nikitin oli selle eestvedaja. Sandra osales ENCC miitingul Itaalias, ERMÜ esindus osales ka Läti kultuurikeskuste võrgustiku koostöökohtumisel, võtsime vastu suvel ka Läti kolleege .

(cid:127) väga oluline projekt oli Rahvamajade raamatu “Igal vallal oma ooper” edasi toimetamine. Kuna materjali oli palju, siis lõplik valmimine lükkus aastasse 2023. Raamatuga koostamisega tegeles põhliselt Egge Kulbok-Lattik, kes tegeles ka Rahvamajade uuringuprojektiga. Kaasautorid Karin

Paulus, Lauri Suurmaa.

(cid:127) tegime koostööd kultuuriministeeriumiga, Eesti Rahvakultuuri keskusega, teiste keskseltsidega ja organisatsioonidega. Mitmel korral nõustasime KOV-ide esindajaid kultuurikoralduse planeerimisel.

(cid:127) koostöö Eesti Kultuuri Kojaga. Osalesime huvihariduse töörühma töös ja teistes aruteludes.

(cid:127) hoidsime toimivana kodulehte rahvamaja.ee.

Suursündmuste korraldamiseks koostasime rahastusprojekte KULKAsse. (tunnustussündmus, kultuurikonverents, suvekool jne). Saime tegevustoetust ning projektitoetust Kultuuriministeeriumist ja Rahandusministeeriumist.

Meie suurimad koostööpartnerid on Kultuuriministeerium, Eesti Rahvakultuuri Keskus ja kohalikud omavalitsused.

Hoidsime korras ERMÜ raamatupidamise ja dokumendid.

EESTI RAHVAMAJADE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.