Rohkema info nägemiseks:

HATIKU KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 185; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HATIKU KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

HATIKU KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Külaelanike huve esindavad külaosavanem ja MTÜ Hatiku Külaselts.

Hatiku külavanem Herki Laanmets ja

Hatiku Külaselts juhatuse liikmed 1. Tanel Jevstignejev 2. Joel Heinsoo

MTÜ-l Hatiku Külaselts on seisuga 31.12.2022 36 liiget.

MTÜ Hatiku Külaselts tegevuse eesmärk MTÜ Hatiku Külaselts eesmärgiks on aktiviseerida külaelu, edendada piirkonna arengut, alaeesmäkideks tugevdada kogukonna ühtekuuluvust, seista külaelanike huvide eest, arendada küla infrastruktuure, parandada elukeskkonda ja heakorda, tagada turvalisus külas ning seeläbi aidata kaasa piirkonna elukvaliteedi paranemisele, propageerida keskkonnasäästlikku eluviisi ning tõsta elanikkonna keskkonnateadlikkust.

MTÜ pikaajalist tegevust kavandab üldkoosolekul liikmete poolt valitud juhatus, mille liikmete volitused kestavad kolm aastat. Juhatus ja külaosavanem talitavad kooskõlas üldkoosoleku määratud tegevussuundadega.

MTÜ Hatiku Külaselts tegevuse suunad:

Ühiskonna tasandil: (cid:127) Olla sild valla ja külakogukonna vahel (cid:127) Osaleda valla arengukava ajakohastamisel ja elluviimisel

Küla tasandil: (cid:127) Olla kõiki elanike gruppe kaasav liikmesorganisatsioon. Seista oma liikmete ühiste huvide eest koostöös avaliku ja erasektoriga (cid:127) Olla eestvedaja ning leida vahendeid küla infrastruktuuri ajakohastamiseks ning elukeskkonna kvaliteetsemaks ja turvalisemaks muutmisel

Ülevaade 2022. aasta tegevustest: 1. Aasta alguses sai võimalikuks liituda kiire interneti püsiühenduse paketiga AS ELEVI poolt. Järgnes võimalus liituda ka TELIA paketiga.

2. FB grupp on kenasti tööle hakanud ja seal levitatakse rohkem infot - kes vajab survepesurit/mahlapressi, kellel jagada riideid ja muid mitte enam tarvilikke kuid korralikke asju. Teatatakse ka kadunud lemmikloomadest, pakutakse üle olevaid istikuid või aiasaadusi jpm. Kõik see liidab kogukonda ja inimesed suhtlevad rohkem omavahel.

3. Vallal sai paika veeprojekti maksumus - ca 340000€, mis aga Keskkonna Investeeringute Keskusest rahastust ei saanud.

4. Külla sissekirjutatud elanike arv tasapisi kasvab.

5. Järjest rohkem tuntakse huvi külaelu vastu. Ja teadustatakse probleeme: (cid:127) sõiduteed on eraomandis ja vajaks üleandmist vallale, mistõttu seni valla tahe/kohustus teid hooldada on leigem ning takistab ka veetaristu projektiga edasi minemist.

(cid:127) prügiveo lepinguid kõigil kinnistutel sõlmitud ei ole, millega kaasnevad metsaaluste prügistamise ja väärad jäätmete sorteerimise probleemid, (cid:127) kaevudes on veetase ja vee kvaliteet liialt kõikuv, (cid:127) kuna paljud suvilad on ehitatud ümber aastaringselt kasutatavaks, siis surve mugavuste järele aina suureneb. Soovitakse veevärki, paremaid sõiduteid ja paremat prügimajanduse korraldamist. Kogu taristu ja elukorraldus, mis toimis suvilapiirkonnana loodud kompleksile - sellest enam ei piisa.

HATIKU KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.