Rohkema info nägemiseks:

VINNI VALLA NOORED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 373; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VINNI VALLA NOORED kohta arvamuslugu!"

VINNI VALLA NOORED MTÜ hetkeolukord

Juba 373 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Vinni Valla Noored MTÜ on tegutsenud aastast 2007 ja kelle tegevust korraldab juhatus koostöös Vinni vallaga.

2022. aastal tegutses Vinni Valla Noored MTÜ all 3 noortetuba - Vinni-Pajusti, Viru-Jaagupi ja Laekvere.

Vinni-Pajusti Noortetoast: 2022. aastal külastas noortetuba 2644 noort.

Noortega planeeriti ja korraldati erinevaid üritusi ja tähtpäevi.

Jaanuar-veebruar olid kuud, kus noori käis vähem, aga sellegipoolest meisterdasime noortega koos piparkooke, lumehelbeid ja tähistasime sõbrapäeva küpsisekoogi tegemise ja ühise söömisega. Märts-aprill hakkas noori järjest rohkem külastama ja korraldasime turniiride kuu, kus noored võtsid osa erinvatest mängudest - piljard, lauatennis, lauamängud, pallimängud ja erinevad kaardimängud ja võistlused. Mais meisterdasime noortega emadele kaardid ja karbid kuhu sisse said nad kirjutada emadele ilusaid soove. Juunis lastekaitsepäeval tegime noortekas hamburgereid ja mängisime mänge. Noortele hamburgerite tegemine väga meeldis ja seda teeme ka edaspidi. Tähistasime noortega sünnipäevasid ja noored tegid kaardid lastele kellel suvel sünnipäevad on, aga kes suvel kahjuks siin käia ei saa. Juunis toimus ka töölaager, mis noortele väga meeldis. Juulis oli noortetuba suletud. August-september alustasime uuesti ja tegime muudatusi ka noortekas, kusjuures saime noortele ruumi juurde kasutades ülemist korrust ja tegime neile arvutitoa. Tähistasime kooli algust ja korraldasime diskoõhtu erinevate mängude ja tegevustega. Oktoobris ja novembris oli rohkem tegevusi - maalisime, tegime kaunistusi, isadele kingitused ja jõuludeks said noored teha endale ise jõulupärjad. Detsembris oli meil koos noortega ühine jõulupidu.

Olen noorte soovil teinud noortekeskust vahel lahti ka laupäeviti ja proovime seda ka rohkem edaspidi teha, et noored saaksid lõbusamalt aega veeta.

Viru-Jaagupi Noortekeskus: 2022. aastal külastas noortetuba 5094 noort.

2022 aasta möödus tegevusrohkelt, korraldatud sai väga palju erinevaid üritusi (populaarsemateks üritusteks olid: Võrgupeod, halloween, aastavahetus noortekeskuses, Lustakas Suvepäev, lastekaitsepäeva üritus, kogu pere I advent jne). Samuti käisime noortega väljasõitudel (Rakvere Teatri kinomajas, ostukeskustes, suvel ujumas jpm).

Suurimaks edusammuks peame Noortekeskuse nime muutmine. Algselt Viru-Jaagupi Noortetuba muudeti noorte otsusel Noortekeskuseks ning samal hetkel andsid kõik noored sügisvaheajal oma panuse, et valmistada noortekeskusele logo.

Viru-Jaagupi Noortekeskus teeb tihedat koostööd MTÜ Viru-Jaagupi Kogukonna Seltsiga, tänu kellele korraldatakse Viru-Jaagupi alevikus suuremaid üritusi. Samuti tehakse koostööd Viru-Jaagupi Rahvaraamatukoguga.

Aastal 2022 sai kirjutatud kaks projekti LEADER´isse: 1. Kogu pere mängu- ja spordiväljaku rajamine summas 56 756,40€ 2. IT-vahendite soetamine noortekeskustele summas 5477,71€

Laekvere Noortetoast: 2022. aastal külastas noortetuba 6453 noort.

Enamus noori on Laekvere kooli õpilased ja koolivaheaegadel külastavad noortetuba ka teistest koolidest noored. Noored tahavad olla väga loovad ja viime ise läbi erinevaid õpitubasid: meisterdame kaarte, kinkekarpe ja käevõrusid. Hennamaalingute tegemise õppiti omal käel ära.

Lisaks oli väga populaarne kiivrite tuunimise töötuba.

Tegevustest ei puudu ka kelgutamised, erinevate teede maitsmised ja popcorni söömised multifilmide vaatamise kõrvale. Traditsiooniks on saanud oma galerii avamine, kus noortele on antud vabad käed midagi luua. 2022.aasta teemaks oli „Igaüks on loov“.

Aasta jooksul osalesime erinevatel foto- ja joonistusvõistlustel, samuti ka Laekvere lasketiiru meistrivõistlustel. Noortele meeldivad väga erinevate turniiride kuud: piljard, pinks, noolemäng, õhuhoki ja lauamängud.

Noortetuba osales koolilaagris, kus noored kodutütred ja noorkotkad viisid läbi erinevaid töötube, tutvustades oma organisatsiooni ja hiljem oli võimalus premeerida kõiki noori Airsofti mänguga.

Vinni valla kaasava eelarvega on noortel avanenud võimalus kasutada rulaparki.

Noortega osalesime noortealal Vinni valla künnipäeval. Noortetuba teeb tihedat koostööd Laekvere raamatukoguga, Laekvere

Rahvamajaga, Laekvere lasketiiruga, Laekvere Päevakeskusega, Viru maleva Laekvere noorkotkaste ja kodutütarde rühmadega ja samuti ka

Laekvere kooliga.

VINNI VALLA NOORED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.