Rohkema info nägemiseks:

EESTI VANATEHNIKA KLUBI MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 441; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI VANATEHNIKA KLUBI kohta arvamuslugu!"

EESTI VANATEHNIKA KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 441 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2018.a. üldkoosoleku otsusega muudeti klubi nimi Eesti Vanatehnikaklubiks.

Põhitegevuseks 2022. aruandeaastal oli internetikeskkonna http://www.vanatehnika.ee haldamine ja arendamine.

MTÜ Eesti Vanatehnikaklubi suurimaks ettevõtmiseks 2022. aastal oli traditsiooniline „Kindral Laidoneri memoriaal“, mis seekord kandus "Suvesõidu" nime ja toimus koos läti sõpradega Läits, Kuuramaal.

Hooaja avasõit tomus Raplamaal ning hooaja lõpetamine "Sügissõit" korraldati Eestimaa idaosas ja Tartumaal.

Klubi liikmed olid esindatud mitmetel teistel Eestis toimunud vanatehnikaüritustel nii külastati Jurmala vanaautode kokkutulekuid.

2023.a. on plaanis korraldada vähemalt kolm sõitu, millest peamine on traditsiooniks saanud suvesõit, mille täpse aja ja koha lepitakse kokku jooksvalt. Samuti on kavas osa võtta väiksematest väljasõitudest ja teistest sarnastest üritustest.

LIsaks on kavas uuendada kogu internetikeskond, mida alustati juba 2022.a. .

EESTI VANATEHNIKA KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.