Rohkema info nägemiseks:

DREAMSPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 502; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DREAMSPORT MTÜ kohta arvamuslugu!"

DREAMSPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 502 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu ( MTÜ ) Dreamsport tegevuse eesmärkideks on spordi, eriti iluuisutamise, iluvõimlemise ja nendega seotud võistlusspordi ning harrastuste propageerimine ja arendamine.

2022.aruandeaastal oli MTÜ Dreamsport põhitegevus suunatud jätkuvalt iluuisutamise arendamisele ja taseme tõstmisele Eestis.

Oma eesmärkide saavutamiseks korraldati ja viidi läbi rahvusvaheline uisulaager Eestis.

Nimetatud uisulaagritesse on kaasatud treenima maailma tippsportlasi koos neid juhendavate tunnustatud treenerite ja koreograafidega.

Eesti treeneritel, koreograafidel ja sportlastel on suurepärane võimalus õppida iluuisutamise tippspetsialistidelt ja -sportlastelt, millega kaasneb

Eesti iluuisutajate tehnilise taseme tõus ja treenerite teadmiste taseme täiendamine, mis kokkuvõttes peaks viima Eesti iluuisutajad rahvusvahelisele areenile ja olema tasemelt konkurentsivõimelised.

MTÜ Dreamsport eesmärgid 2023 .aastaks on samalaadse organisatsioonilise ja sportliku tegevuse jätkamine ning iluuisutamise ja iluvõimlemise kandepinna suurendamine ja sportliku taseme tõstmine Eestis. Sportlike saavutuste tõus loob soodsama pinnase uute toetajate leidmiseks.

Eesmärkide täitmiseks arendab MTÜ Dreamsport rahvusvahelisi sidemeid ja koostööd välismaa spordiorganisatsioonidega. Erilist tähelepanu pöörame koostööle uisuklubidega korraldamaks võistlusi, seminare ning laagreid, arendamaks Tartu ja seega kogu Eesti iluuisutamise sportlikku taset.

MTÜ Dreamsport kogu tegevuse tulemusena saadi 2022.a.sihtotstarbelisi tulusid ja muid põhitegevusega seotud tulusid kokku 17 973 eurot ja sihtotstarbeliselt finantseeritud projektide kulud ja muud tegevuskulud olid kokku 9 241 eurot, mis andis mittetulundusühingu Dreamsport lõpptulemiks 8 732 eurot.

Juhatuse liikmetele 2021.aruandeaastal töötasu ei makstud.

Juhatuse liikmetele 2022.aruandeaastal töötasu ei makstud.

MTÜ Dreamsport jätkab oma tegevust põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks.

DREAMSPORT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.