Rohkema info nägemiseks:

LIIVI LAHE KALANDUSKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 967; jälgijaid - 29. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIIVI LAHE KALANDUSKOGU kohta arvamuslugu!"

LIIVI LAHE KALANDUSKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 967 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Liivi Lahe Kalanduskogu on asutatud 19.05.2008.a.

Eesmärgid ja tegevusalad

Tegutseda kalanduspiirkonna säästva arengu korraldamise ning elukvaliteedi parandamise eesmärgil.

MTÜ Liivi Lahe Kalanduskogu missioon on luua kohalikele kaluritele parim töö- ja elukeskkond Eestis; kindlustada piirkonna jätkusuutlikkus, mis põhineb rannakülade eripära ja traditsioonide väärtustamisel, kalandustraditsioonide säilimisel ja tutvustamisel; olla kogukonna eestvedaja, usaldusväärne ja stabiilne partner nii kohalikule rannakalurile, kalandusettevõtjale, välispartnerile kui ka riiklikele ja EL institutsioonidele; tegeleda elukestva õppe korraldamise ja läbiviimisega.

Pärast 2020 on Pärnumaa kalanduspiirkonnas tagatud kalaressursi efektiivne majandamine, mis põhineb uutel logistikakeskustel ja lisandunud väiketootmisel, mis pakuvad pikenenud hooajal uusi töökohti. Toimib multifunktsionaalsete teenustega sadamatevõrgustik. Pärnumaa kalanduspiirkond on Eesti rannakalanduse lipulaev.

Liikmeskond

MTÜ Liivi Lahe Kalanduskogus oli aasta lõpu seisuga 122 liiget, nende hulgas 3 kohalikku omavalitsust, 49 kalandussektori FIE-t, 34 kalandussektori ettevõtjat, 18 väljaspool kalandussektorit ettevõtjat sh FIE-t ja 19 füüsilist ja juriidilist isikut, kes ei kuulu eelpoolmainitud sektorite esindustesse.

Juhtimine ja töökorraldus

MTÜ juhatus on 12-liikmeline, esindatud on 5 kalandussektori esindajat, 3 väljaspool kalandussektorit ja 4 eraisikut. Juhatus on valinud endi hulgast juhatuse esimeheks Arne Taggo. Ühingu juhatus on aasta jooksul korraldanud 3 juhatuse koosolekut sh 1 koosolek emaili teel ja 4 üldkoosolekut.

MTÜ tööd lisaks juhatusele koordineerib üldkoosolek ning revisjonikomisjon.

MTÜ juhatuse esimehele Arne Taggo’le on makstud 2021.a. juhatuse liikme tasu ja juhatuse liikmetele juhatuse koosolekutel osalemise tasu.

MTÜ igapäevast tööd korraldab tegevjuht Esta Tamm, kellega on sõlmitud tööleping alates 01.07.2015.

Üle mitme pandeemia-aasta sai MTÜ korralikult töötada. Toimusid koosolekud ja üritused ning õppereisid.

Koolitused, õppereisid ja infopäevad 29. märts osaleti Kalanduse teabekeskus: koolitus "Toidufotograafia kalandustoodete väikekäitlejatele" 29. märtsil Pärnus, osalejaid 3; 07-08. aprill Kalanduse teabekeskuse korraldatud Rootsi Saarestike Liidu ja Liivi Lahe Kalanduskogu esindajate kohtumise, osalejaid 2; 01. mai Maaturismi avatud uste päev, Kalandusega tegelevatest taludest osales 2 Kapteni talu ja Kalakuningad.

07-08- mai Eesti Toidumess – SÖÖMA!, osales 1 inimene; 03-04. august Kalanduse algatusrühmade suveseminar, osalejaid 5; 03. september – Haapsalu grurmeeturul töötoa korraldamine, osalejaid 1; 07. september Kalanduse teabekeskuse koolitus „Hindamiskriteeriumite väljatöötamine kalanduspiirkondade rahastustaotluste hindamiseks järgmisel eelarveperioodil" 01-02. detsember Kalanduse algatusrühmade talveseminar, osalejaid 5;

Lisaks osalesid nii juhatuse esimees, kui tegevjuht erinevatel Maaeluministeeriumi, Keskkonnaministeeriumi ning Majandus- ja

Kommunikatsiooniministeeriumi korraldatud koosolekutel ja ümarlaudadel.

Olulisemad sündmused 2022.a.

Üle mitme aasta õnnestus korraldada juba piirkonnale traditsioonideks saanud üritusi.

25-28.aprill SEAFOOD Expo Global 2022, osalejaid 6; 30.aprill avatud kalasadamate päev. Osales 3 sadamat. Võiste, Japs ja Lindi. Kokku külastas üritust eelpoolmainitud sadamaid 9 500 külastajat; 14. mai RäimeWest Lao sadamas. Hinnanguliselt 2 000 külastajat, tegevmeeskond 3; 26.-27. mai Läti kalandusvõrgustiku esindajate tutvumisvisiit Pärnumaa kalanduspiirkonda.

02-09.juuni Islandi ookeaniklastrit tutvustav õppereis koos Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu MTÜ’ga, osalejaid 16; 08-10. juuli Kihnu Mere Pidu;

LIIVI LAHE KALANDUSKOGU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.